Arkadaşlar selam.

Bir ay once yeni bir eve taşındık. Beş bucuk aylık bebeğim var. Ust komşumun biri erkek(4 yaşlarında) biri kız(3 yaşında) iki kucuk cocuğu var ve hem komşum hem cocuklardan illallah ettim.

Kadın surekli ama surekli bağırıyor. Hayır bağırarak konuşmak değil bildiğiniz cığlık atmak. Anlıyorum, cocuklar cok zorluyordur ki ben bile dayanamıyorum cocuklara aşağıda. Ama sonucta o anneleri ve daha tahammullu olması gerekmiyor mu? Hadi diyelim cıldırıyor ama boyle surekli (her gun birkac kere) cığlık atması normal mi? İnsan duşunur biraz binada insanlar yaşıyor ayıp diye, kendini tutar kocaman kadın.

Cocuklar zaten terminator. Oğlan cocuğu evde surekli dort nala koşuyor, en son iki balya saman alıp goturucem cocuğa resmen kucuk kız surekli cığlık atıyor ama surekli. Yani arada sırada olur tabi cocuk bunlar ama boyle gun boyunca olunca sinirlerim bozuldu artık. Bir de bebeğim gunduz uykusunda haliyle fazla derin uyumuyor gece gibi, ses yuzunden uyuyamıyor bazen. Cunku tam bebeğimin odasının ustunde oturma odaları ve surekli yere bir şeyler vuruyorlar, takır tukur. Kadın zırt pırt Hard supurge yapıyor orada hırsını ondan mı cıkarıyor nedir

Ben ve eşim zaten bitik durumdayız, kendimizden gectik cocuk uyusun o yetiyor bize. İki hafta once butun cığlık ve diğer seslerine aşırı muzik sesi de eklenince cıktım artık yukarı dedim kucuk bebeğim var falan. Haklısınız da benimkiler de boyle soz geciremiyorum falan diyor. Dedim ben anlıyorum cocuklu evde illa ki ses olacak sadece mumkun olduğu kadar dikkat edin yeter dedim cok da nazik konuştum ama şimdi daha beter oldular.

Cocuklara da bir yandan uzuluyorum aslında kadına da. Anneleri surekli bağırıp cığlık atıyor cocuklar da bunu huy edinmiş bas bas bağırıyorlar. Kadın da diyorum nasıl tukendiyse artık dayanamıyor. Anlıyorum dediğim gibi ama bu şekilde biz de cok zor durumdayız. Şimdi bunu yazarken hala gurultu geliyor, surekli ağır şeyler duşuruyorlar yere falan bıktım gercekten bıktım.

Nolur bir cozum yolu soyleyin cunku gercekten sinirlerim bozuldu. Napiyim gidip konuşayım mı duzgunce yine veya vileda sapıyla yukarı mı vurayım şaşırdım kaldım.