Hayatımın belki de en buyuk şokunu yaşıyorum ellerio titriyor yazarken hala inanamıyoru 6 senelik birikmişliğim vardı hesabımda onları altın yapmıştım bu ay, bankaya yatırcaktım, kardeşim ameliyat olmuştu olumden donmuştu ona bakıuodum pek dışarı cıkamadım, annemimde altınları vardı evin en gizli yerine 3 gun once sakladık, bankaya goturcektik.

Bugun kardeşimi acile goturup geldik, sabahda altınları banka hesabı yapıp yatırcaktık, butda başlıyor olay altınların yerine Baktık sarıp sarmalamıştık actık kutuları icinde altınlar yok o an baygınlık gecirdim 1 gun icerisinde nereye gider diye kafayı yiedik, anneo hastaneye giderken kapıyı kilitlemiş anahtar da cantasınadan yere duşmuş, o arada teyzem eve gelmiş, bizi aradı Koyemi gitriniz diye, bizde hastanede olduğumuzu soyledik. Tek şuphelendiğimiz kişi teyzem, cunku neden altınların olduğu yerde leptop cuzdan vs bir cok şey duruyordu hcc bieşy alınmamamıs, altınları alıp aynı şekilde bos kutuları bizim hibi sarıp sarmamlamışlar yerine kaldırmışlar, ve birde kapıyı giderken kilitleyip anahtarı apartmana atmışlar. Hangi hırsız bunu yapar , hangi hırsız etrafı dagıtmaz, altın kutuları nı altınları icinden caldıktan sonra yerine guzelce sarıp sarmalayıp koyar, hangi hırsız cıkarken kapıyı iki kere kilitler??

Hemen polisi atafık şikayetci oldum basta teyzemden, son 1 haftadır anormal hareketleri vardı surekli bizim mahallede hırsızlık olayı olduğunu soyluyordu, birde dun oğluna 15.000 liralık eşya aldı, gecen ay 50 binlirakık araba aldı, asgari ucretle calışıyor başka geliri yok sen bu parayı nerden buluyorsunuz dediğimizde kredi cekiyorum diyordu nereye kadar kredi cekecek. Polis bile şaşırdı bu hırsızlık olamaz dedi leptpuda alırlardı dedi aileden bunu bilen biri yapmış dedi. Sokaşrdayım bunları sadece teyzem biliyordu , aksam bizi aradı eve yeni gelmiştik karakoldan, bizim eve polis geldiğini soyledi sen erden biliyorsun dediğimizde, x kişisi soyledi diyince, biz hemen o kişiyi aradık okişi ben asla aramadım numarası bile bende yok dedi, teyzemde şehrim diğer ucunda oturuyor nerden haberi oldu ?? Biz nagırdık cagırdık senden supheleniyoruz diyince yuzumuze telefonu kapattı ve bir daha acmadı arıyoruz ulaşamaıyoruz, bu durumda ne yapılabilir bizim evi ceken kamera kaydıda yok altınlar geri bulunabilir mi 60. Bin civarı benim 10. Bin civarı anneminkiler gitti, annem felc gecirecekti ne olur dua edin onlar benim birikimim eşimden de ayrıldım , ben hayat kuracaktım hayallerim vardı hepsi cop oldu gitti ayakta duramıyorum ne olur birşeyler duyun teyzemden başka şupheli gelmiyor aklıoa bizden hic cıkan birisi değildi, son anda parası oldu