İyi akşamlar hanımlar.
Hemen konuya gireceğim

Ocak ay ında yeni bir iş e başladım. İş yerinde hoş sayılabilecek bir bey var. İlk gunden dikkatimi cekti guluşu, davranışı. İş e resmen koşar adımlarla gitmeye başladım . Aslında başta onunda bana ilgisi olduğunu duşunup daha da kaptırdım kendimi ( ama sanırım cocuk huy olarak zaten herkese samimi davranıyormuş). İnsan olarak iyi biri iyi kalpli, fakat burnu cok fazla havada(sanırım diğer calışanların ona surekli cok yakışıklısın vs demesi uzerine daha da havalndı). Bizim aramızda şoyle bir şry var, diğer calışanlardan daha ayrı tutuyor beni, daha fazla onemsiyor.iş i oğrenme surecimde cok fszla yardımcı oldu bana. Moralim yokken mutlaka gelip sorar bir sıkıntın mı var diye. İş e gitmediğimde akşamında arar sorar neden gelmedin diye. Ama sanırım beni kardeşi gibi goruyor.( o 32 yaşında ). Cunku 9 ay oldu, eğer bana kariı bir şeyi olsa soylerdi.arar sorardı mesaj atardı ne bileyim ilgilendiğini belli ederdi. Evet ilgilenşyor ama tamamen kardeşiymişim gibi.
Ama bir taraftan da arada bakışlarını falan yakalıyorım ( sanırım ondan hoşlandığımı anladı ve ilgim hoşuna gidiyor ilgimi kaybetmek istemiyor ).
Kızlar en kotusu de hoilandığımı ona cok fazla brlli ettim

Kızlar napcam ben? Hergun birlikte calışıyorum, bazen onunla konuşmamaya karar veriyorum bir kac gun hicbir şekilde konuşmuyorum ama o konuşmaya devam ediyor moralimi duzeltmeye calışıyor bende hemen yelkenler suya indiriyorum

BaZen acaba zamanla beni sever mu falan diyorum. Mesela bana sık sık sen cok merhametlisin cok iyi kalplisin diyor durup dururken. ( erkekler icin bunlar onemli değil mi?)
Bu arada o hoş biri ama bende iş yerinde sevilen sayılan biriyim. Dış gorunuş olarakta iyi olduğum soylenir. Beni seven bi cocuk var surekli cicek gonderir iş yerine, bunları goruyor o da. Bu erkekler tam olarak ne istiyor anlayabilmiş değilim gercekten. Ama ne beni yok sayıyor ne de istiyor . Gecerken bana baktığını gorebiliyorum ,bakışlarını yakalıyorum. Aslında bir kız sevildiği zaman hissedermiş. Ben hem hissediyorum hem de eğer oyle olsaydı bunca zaman iletişime gecerdi benimle diyorum. Sanırım tamamen ilgimin hoşuna gitmesi durumu. Peşinden koşmamı istiyor , kendini o şekilde değerli hissediyor.
Neyse kızlar dertleşmek istedim