boşanmak istiyorum insanın sevdiği adamdan bunu duyması ne cok acı veriyormuş başta sadece beni denemek icin soylediğini sandım gozunun icerisine baktım seni seviyorum ama seninle cok mutsuzum duzeliceğimizide duşunmuyorum dedi keşke olseydim dedim şu cumleyi duyucağıma ne cok acı birşeymiş bu 10 yıldır beraber olduğun adam tum cocukluğun gencliğin her anını her saniyeni onunla paylaştığın adam uyuduğu saati yediği yemeği hesapladığın yıllarca kafanı yastığa her koyduğunda ona sarılır gibi yorgana sarılıp evlenebilmek icin dua ettiğin adam şimdi tamda herşeyi başarmışken senden boşanmak istiyorum dedi o onu dediya evden cenaze cıktı sanki icime duşen ateşi benden başkası hisetseydi dayanabilirmiydi acaba insanın gercekten derdinden ici acıyormuş ya hakikaten cok sevince kederinde hasta bile olurmuşsun bu nasıl bir acı tarifi bende yok bu nasıl bir caresizlik gozunun icine baktığında mutlu olan ben o gozlerin icinde diri diri mezara girdim ben herşeye razıydım mutsuzda olmaya bizim sevgimiz herşeyin ustesinden gelirdi yere duşen sacımı atmaya kıyamayıp pecedede saklayan adam feryat figan ağlamalarıma kullağını tıkadı nasıl gecicek bu acı şimdi nasıl biticek