Sadece akıl almak istiyorum.biliyorum cocukluk yaptığımız ama buyuğum olduğunuz icin yazıyorum. Biriyle flort ediyordum aslında flortte denilmez bilmiyorum ama hoşlanıyorduk birbirimizden ama araya soğukluk girdi 2 hafta olmuştu konuşmayalı durduk yere konuşma kesildi. Bir arkadaşım var gonul eğlencelerini sever hepsini ozelden arar işletir guleriz falan. Dun sevdiği cocuğu aramamı istedi hic belli etmeden ağzından laf aldım sadece cocuğun sevdiği falan varmış sonra konu kapandı numarasını sildim. Taktı ankaralıyı arayacağım diye bende onunla 2 haftadır konuşmuyorum gerek yok Unutmak istiyorum dedim(cunku duygularım var) ya yanlış numara derim sesini duy dedi bende tamam dedim (cok ozlemiştim) ona “bir erkek ismi soyle yanlış numara olmuş de gec” dedim cocuk telefonu actı bu alo der demez gulme krizine girdi cocuğa sana hayranım dedi bende kapattırdım akşam ayrıldık cocuk bunu aramış bu acmamış ama kim diye merak edip numarasını kaydetmiş beni aradı resminde karikatur var AnkaralıMı dedi Evet hemen sil numarasını seni tanır dedim tamam dedi (kendi flortlerini bile 2 gunluk deyip kaydetmiyor numarasını) 1 saat sonra aradı”Ankaralı yazdı tehdit etti 1 saat kimden aldın numaramı sonuclarına katlanırsın bunun” diye tehdit etti bende dalga gectim dedi bende neden engellemedin muhattap olma sil onu dedim tamam dedi cocuk gece mesaj atmış “tamam suslutrs zamanında senle durum atmıştı profil resminden tanıdım seni daha uyanık olun bacım” demiş rezil etti beni şu an ona cok sinirliyim bide kanka boşver ben hep yanındayım dedi ama kendisine bu kadar ozen gosterip bunu yapması deli etti bende onun sevdiği cocuğu kaydedip resim atsam iyi mi olur yani cocuğa keşke bana sorsaydın arkadaşımı tehdit edeceğine yazdım cevap bile vermedi 5 dakikalık cocuk hoşlandığım insanı kaybettirdi. Moralim altust