İyi geceler hanımlar,
Bundan 1-2 saat once meğer dert sandığım şeyler ne kadar da basit şeylermiş...Bilenler bilir annemin evinde tek başıma yaşıyorum gecici bir sure icin.Yıllardır dostum dediğim tek bir arkadaşım var.Ablası benim yaşadığım yere gelin gelmişti,arkadaşım beni aradı.Musait olup olmadığımı ablasıyla yeğenine bu gecelik evimi acıp acamayacağımı sordu.Bende buyursun gelsinler dedim.Arkadaşımda buraya 2 saatlik bir ilde yaşıyor o da şu an yolda gelmesi yakındır.Ablası X abla olsun bende cok severim banada az ablalık yapmadı derdimi az dinlemedi.Eşiyle cok kotu kavga etmişler.Ama eşi kadına neler neler soylemiş...Hakaretler havada ucuşmuş resmen. “Sende anan gibi delisin sizde genetik bir şey delilik,malsın,ruh hastasın,nankor kopeksin,sana yaptığım her şey cok,sen asıl beni bundan sonra goreceksin,yaptıklarına seni şoyle pişman edicem boyle pişman edicem,hak ettiğini gostericem,senden ve bu evlilikten iğreniyorum,hayatı bana zehir ettin” diye bas bas bağırmış cocuğu ağlatmış korkudan..Sebepte ne;bu şahıs bekar hayatını ozluyor muhtemelen,ev işleri cocuğun bakımına yardım falan acayip zor geliyormuş.Kadına hic yardımcı olmuyormuş.O da işin ucundan tutsun diye soylenice kavga cıkmış...Karşımda 43 yaşında bana derdini gozyaşlarıyla acan bi kadın var ama sanki kucucuk bi kız cocuğu gibi geliyor bana..Bebek kanepede uyuyor ama surekli sıcrıyor kimbilir nasıl korkmuş...Boşanmaya karar vermiş,ev tutup cıkmaktan bahsediyor.Mesleği var ama bebekten dolayı ucretsiz izinde.Planı işe donmek,arkadaşımında o calışırken cocuğuna bakması ve onlarla yaşaması...Anne babasıyla sorunları var,arkadaşımda zaten iş bulup ayrı eve cıkma planları yapıyordu...Ah keşke şu yuvalar yıkılmasa...Omuzlarıma bir ağırlık coktu..Yediğim ictiğimden tat alamıyorum hayatımın en tatsız kahvesini iciyorum mesela şu an...Doğru bir karar verdiğini duşunuyorum boyle bir adamla omur gecmez ama duğunlerine gitmiştim bebeklerinin doğumuna gitmiştim,kısacası gozlerimin onunde kurulmuş bir yuvanın yine gozlerimin onunde yıkılıyor olması cok acı veriyor...