Arkadaşlar merhaba icinden cıkamadığım bir derdim var 5 yıllık ilişkimden 1 ay once ayrıldık terk edilen taraf benim nedeni ise soğudum demesi ve annesinin beni istememesi. 1 ay boyunca hic bir iletişimimiz olmadı ta ki dune kadar annemin telefonu onda kayıtlıydı annemi de engellemişti 20. Gun de engeli acmıştı. Bende gece annemden onun WhatsApp durumunu gordum ve benim olduğumu anladı benim durumlarima bakma S***** G** (Defol) filan dedi sevmiyorum seni artık bizim geleceğimiz yok uzatma dedi cinsel yonden bir tek seni ozledim dedi ihtiyacın olursa gel dedi bu o kadar zoruma gitti ki kendimi cop gibi hissettim 1 ay konuşmadık ben onun herşeyini ozlemisken o beni sadece cinsellik icin ozlemiş ben de dayanmadım ve hayatıma yeni biri aldığımı soyledim ismini filan sordu halbuki oyle biri yok sadece canı acısın diye yaptım. Instagrama sen atı kıskandırmak icin binilen essek olarak kalacaksın yazmış. Sizce ben oyle diyerek yanlış mı yaptım ? Ne yapmaya calışıyor dunden beri kafayı yedim sevmiyorum diyor bu yaptığı ne uzun oldu kusura bakmayın cevaplarınıza ihtiyacım var