Kızlar boyle bir durum var ama cok cekiniyorum. Ne yapmalıyım hic bilmiyorum. Bazı erkekler kendisine duygularını acan bayanları basit olarak goruyor bunu biliyorum. Benim durum şoyle bahsettiğim kişi idari amir konumunda. Aynı yerde calışmıyoruz farklı yerlerdeyiz o beni yuzyuze hic gormedi ben sadece ayak ustu bir yerde gordum onu gorur gormez icimde tarif edemediğim hisler oldu ama yinede mantıklı bulmadım. Sosyal medyada Twitterda takip ettim oda beni takip etti. Bir kac gun sonra instagramdan takip ettim 10 dk icinde oda takip isteği attı. İlgi ceken bir bayanım acıkcası şuan 2 3 kişiden goruşme teklifi aldım ama aklımda o olduğu icin kimseye sıcak bakmıyorum. İnstagramda attığım hikayelere en gec yarım saat icinde bazen 5 10 dk icinde bakıyor ama attığım fotoğrafları beğenme vs gibi bir durum yok :/ birde şoyle bir durum var calıştığı yerde tanınan birisi olduğu icin takip eden cok kişi var bin kusur kişi. Ama erkek bayan yaşlı genc fatketmeden herkesin takibine geri donuş yapıyor. Ama merak ettiğim şey 1000 kişi icinde benim hikayelerini 5 dk icinde goruyor olması hesaplar arası etkileşimin yuksek olmasından mı yani ben profiline sık baktığım kişilerin hikayelerinin bende one cıktığını farkediyorum. Neyse başınızı ağrımayayim sizde konuşmalı miyim? Vazgecmiştim ama 2dir ruyalarıma giriyor.
Asagi yazmıştım ama burayada ekleyeyim ben 30 yaşındayım o 27 ve ben evlenip ayrıldım 1 ay evli kaldım onunda ilk fotoğraflarda yuzuk var ama ayrılmış evlilik mi Nisan mi bilmiyorum. Tek korkum zaten yaş ve boşanmış olmam