Merhabalar bi kamu kurumunda memurum . O kamu kurumuna başlayalı bir bucuk ayoldu yeniyim yani.başka birimde calışan bayan var yaşca buyuk benden kendisi ile iş gereği konuşuyorum . Yani iş yerimdeki herkese sıcak kAnlı olmaya calışıyorum o bayanla da oyleyim . Oğle arası bir gun eşimle yemeğe gitmiştik iş arkadaşlarım da geldi aynı yere . Cunku yaşadığımız yer kucuk karşılaşmamak mumkun değil.sonra şakasına takıldım kocamla romantik yemek yiyecektik yiyemedik diye şakalaşmıştım karşılaştığımızda. Her neyse bugun yine eşimle yemeğe gidecektik ben de şakasına gelcek misiniz oraya bi romantizm yaşatmıyorsunuz falan diye şakasına takıldım o da şakasına takıldı gelmeyiz siz takılım dedi bende tmm ambiansımızı bozmayın dedim bu lafından sonra aa niye oyle dedin şimdi diye gergin konuşmaya başladı merdivenlerden inerken de Allahım yarabbim falan dedi. Ben dediğim cumlede bir kotuluk goremiyorum. Cunku daha once uZerine şakalaştığımız bir konu idi . Yoksa durduk yere olmadı . Sonra ben eşimin yanına gttim olayı ona da anlattım eşimde konuş onla alınma falan de kusura bakma falan de dedi. Ben de mesaj attım beni yanlış anladın diye şaka yapmıştım tamam şaka ise sorun yok dedi . Ama soğudum yani . Bir de daha once borek goturmuştum aynı odada ki iş arkadaşlarıma verdim cunku herkese dağıtacak kdr cok yoktu kendisi de girdi odada alır mısın dedim yok dedi canım istemedi dedi. Sonra koridor da karşılaştık yuzume bakmadı . Sonra başka iş arkadaşım o triplidir dedi. Calıştığım iş yeri kucuk ama soğudum yani boyle gergin tepki vermesinden . Keşke kendi kabuğuma cekilip kimse ile diyaloğ kurmasaydım dedim