Aylardır kafamı kurcalayan bir durum hakkında sizinde değerli fikirlerinizi almaya ihtiyacım var...

Eltimin surekli bana laf taşıması.. Butun eltiler mi boyle bilmiyorum. Bende eltiyim şu an ama araları bozulur diyerek hep susuyodum ama artık gercekten sinirim bozuluyor. Bu olaylar yaşandığında biz ilişkiye yeni başlamıştık sevgilimle ve 1 ay sonra babasını kaybetmişti şimdi nişanlıyız o sıra psikolojik olarak cok coktu ustune birde abisi nişanlanıp askere gitti evin butun sorumluluğu ustune kaldı bizimde aramız pek iyi değildi şu an cok iyiyiz o sıralar konuşmak istemiyordu bende anlayışla ustune gitmiyordum yanında olmaya calışıyordum. Ve tabi aramızda koca bir mesafe, isteyince ha deyince gidilmiyor telefondan ne kadar yanında olunursa işte. Ama eltim aynı mahallede oldukları icin nişanlım askerde ben ailesini yalnız bırakmayım duşuncesiyle gun aşırı onlardaydı ve sevgilimin moralinin bozuk olduğunu gordukce surekli konuşmak istiyormuş, arada mesaj falan atıp moralini duzeltmeye calışmış sevgilimde bir abla olarak gorup oyle dertleşmiş. Ama eltim bana surekli sacma sapan bir şekilde konuşuyordu. Sevgilim bir keresinde buna takılmış yenge pek hamaratsın senin gibi biri her eve şart gibisinden eltim bana bunu seninki benim gibi birini istiyormuş aman bunu ona soyleme ama birdaha sana bir şey soylemem dedi. Peşinde surekli yok seni cok seviyor benim arkadaşlarım yanımda olduğunda kafasını bile kaldırmıyor diye de konuşan bir insan ama kendisi.. Neyse surekli bu tarz şeyler yaşıyoruz yok seninki bana cikolata aldı yok yengesi deyince her şeyi yapar falan fistan. Ya bir insan anneler gununde kaynanası paylaşırken kocası kendi ve kaynanası olan fotoğrafı paylaşmaz mı onda bile gidiyor benimki kaynanası ve kendi olan fotoğrafı paylaşıyor anlamsızca. Ama abimide cok seviyor yani abime nazaran eltimin sevgisi cok diyebilirim. Bunlar bir keresinde benimkiyle iddiaya girmişler yemek siparişi vermeye onu bile bana aynen şu şekilde soyluyor ben oraya gidiyorum benimkiyle dışarıya cıkıcaz napacaksınız diye sordu bilmiyorum kahve falan iceriz dedim bana diyor ki ay bana yemek ısmarlayacaktı benim yerime sana ısmarlasın. Cinlerim tepeme cıktı. Hastaneye giderler abim benimkine mesaj atar napıyosunuz diye fotoğraf ister hemen eltim omzuna koyar başını ve bunuda ben gordum. En son patladım nişanlıma bana dedikleri şunlar ‘ ’ Babamı kaybedince yanımızda olmaya calıştı benim zaten psikolojim alt usttu bende abla olarak gordum kalbini kırmak istemedim boyle yapacağını bilmiyodum amacı ilgi cekmek, tek gelin olmaya calışmak cekememezlik var dedi ’ ’ bir keresinde de nişanlıma keşke senin elltime davrandığın gibi abinde bana davransa kıskanıyorum ya falan deyip şAkaya vurmuş. Ha kardeşi gibide goruyo bundanda şuphem yok zaten nişanlımdan da şuphem yok. Gecenlerde yine ben onlara gitmiştim dışarı cıkıcaz benimkiyle ben hazırlanıyorum benimkide duş alıcak cıkıcaz eltimde markete gidecekmiş nişanlıma dediki yengem beni bi 5 dk markete gotur nişanlımda yenge leyla gotursun onunla gidin bizim cıkmamız lazım duş almadım daha dedi markette iki adımlık yer ha bende tamam dedim kendisi araba kullanamıyor ben kullanıyorum binmedi arabaya neymiş bir yere vururmuşum kac yıldır araba kullanıyorum bi markete gitmeye arabayı vurucam sen gotur diye ısrar etti artık kaynanamda vardı yanlış anlaşılacak diye tuttu goturdu geldi benimki. Beni mi kıskandırmaya calışıyor anlamıyorum. Nişanlımda mı suc var onu da anlamıyorum şu an oyle değil ama zamanında yengesini seviyordu abimgilin ilk nişanlandığı sıralar yani abla kardeş gibi samimiydiler, şu an oyle değil nişanlım ama eltim benim aklıma cok şupheler sokuyor gercekten kafayı sıyırma noktasına geldim. Tamam nişanlımda suclu ben onada dedim o da hatasını kabul ediyor ama ben nerden biliyim boyle olduğunu ailemize yeni yeni giriyodu abla bildim saydım kırmak istemedim abimin emanetidir diyerek diyor. Ama zamanında sana bu konuda haksızlık ettiğim icin ağzına boyle laf verdiğim icinde cok pişmanım diyor. Ha benim amacım burda iyi yorum okuyup ic rahatlatmada değil sadece bu tur olaylar yaşayan vardır illaki akıl almak gercekten ben bunu cok taktım artık farklı boyutta duşunmeye başladım surekli nişanlımla kavga ediyorum. Onun sucu cok samimi davranması eltiminde beni doldurması.