Kendisini severim, ozunde de iyi bir insan olduğunu duşunuyorum ama bazen beni gercekten darlıyor. Ona da yansıtmamaya calışıyorum ama artık benim icin dayanılmaz bir hal aldı, belki de ben abartıyorum onu da bilmiyorum. Bu yuzden ankete katılırsanız sevinirim.
Yaptığı şeyleri teker teker yazacağım:
1) Bana surekli ahlak dersi vermeye calışıyor. Şunu yapma yanlış anlaşılır, şu erkekle goruşme gibi.
2) Eşiyle yaşadığı her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Hatta eşinin kavga sonrasında ona yazdığı mektubu sayfa sayfa bana yolladı. Ben karışmak istemiyorum dedikce kırılıyor
3) Kendisini dunyanın en guzel insanı sanıyor hem de oyle boyle değil. Kitap okuma nedeni bile "hem guzel hem kulturlu" demeleri. Cirkin biz kız değil asla ama herkesin tipine konuşması beni cileden cıkarıyor.
4) Aşırı alıngan. Her şeye ağladığı icin kalbini kırmak istemiyorum ve icime atıyorum.
5) Bir ablası evlenmek istiyordu ve benim bir arkadaşım da" varsa tanıdığın tanıştır" demişti. Ben sevinerek ona anlattım kendi ablası icin "adam ona bakar mı once adama sor" dedi sırf kilo problemi var diye.
6) Kaynana, elti, gorumce derdi bitmiyor. WhatsApp'tan yazınca okumamış gibi davranıyorum ve herhangi bir yorumda bulunmuyorum hemen trip atıyor.
7) Her şeyi ama her şeyi bana muhakkak soruyor. Kendi fikri yok gibi bir şey. Evinin dekorasyonu, cocuğunun giysisi, sacının boyası ve modeli. Ders yaparken surekli telefondan bildirim sesi geliyor. Kapatsam telefonu ailem merak ediyor bu sefer yine olmuyor. (hastalığımdan oturu dışarı cıkınca arıyorlar)
8) Ben kendimle ilgili bir şey anlatsam verdiği tek cevap "aman boşver, takma" olur. Asla problemlerime cozum bulmaz

Bu kızın iyi yonu yok mu? Cok var işte bu yuzden ikilemde kaldım. Bir yere gidersem arabasıyla bırakır, evine gidersem her şeyin en iyisini koyar, doğum gunumu unutmaz, sağ olsun her gun mesaj atar coğu cocuğunun videosu olsa da , aileme karşı iyi ben de ailesine karşı iyiyim tabii ki. Liseden beri tanışıyoruz araya bazen soğukluk girdi ama kopmadık.

Hatalarının bazılarını yuzune soyleyince kırılıyor, uzuluyor, ağlıyor. "Ben alınganım lutfen uzmeyin" diyor, bunu denedim ve sonuc alamadım. Haklıysam arama mesafe koyacağım değilsem demek ki bende bir sorun var ve psikolog yardımı alacağım. Ankete gore karar vereceğim.
Şimdiden teşekkur ederim.