Daha oncede konu acmıştım yan dairemize yeni aile taşındı taşındıklarından beri surekli ses yapıyorlar yuksek ses muzik vs. Onların yatak odası banyo ile bizim yatak odası banyo birleşik. Gecen gun gecenin 22sinde matkap bile calıştırdılar cocuğum cığlık kıyamet uyandı korktu. Kısaca apartmanda yaşadığının farkınsa olmayan değişik tipler.

cocuğum gece bir veya hadi hastaysa iki kere falan uyanıyor ağlayarak ama ben zaten hemen alır koynuma yatırır emziririm saatlerce ağlamaz. Bugun kadın gelmiş bana cocuğunun ağlamasından rahatsız oluyorum odanı değiştir diyor baska oda yoksa ağlayınca oturma odasına gotur diyor?? Ne munasebet dedim siz bunu soyleme hakkını nereden buluyorsunuz? Gece boyu şarkı soyleye soyleye duş alıyorlar sabahın 4u 5i sesli sesli sevişiyorlar. Benim cocuğumun sesi sana geliyorsa beyinsiz misin kendi sesini de hesaplasana. Biz hic kapılarına gitmedik sanırım gitmemiz gerekiyormuş boylelerine! Bıktım usandım artık. Maddi gucum seneye yaza kadar taşınmama imkan vermiyor ev sahibi yalıtım vs istemiyormuş biz yapıp kiradan duşelim dedik kabul etmedi. Canım cok sıkkın Sinirlerim bozuldu haksız olan kim sizce? İnanın cocuğum cok ağlayan bir bebek değil uykusu cok şukur cok guzel

birde geceleri uyanınca ve uyuturken esimde ilgileniyor coğunlukla sanırım bunuda duymuş eşin ne guzel ilgili yardımcı oluyor benim kocam boyle değil hic ilgilenmiyor diyor cokrahatsız oldum