iTunes Calışmayı Durdurdu hatası alıyorum. iPhone 5s kullanıcısıyım telefonuma muzik atmak icin bilgisayarıma iTunes indirdim kurdum bu hatayı aldım zaten bilgisayarıma format atmak istiyordum ve bilgisayarımı formatladım win7 ultimate 64bit, daha sonra tekrar indirdim 64 bit surumu indirdim bu arada yine aynı hatayı aldım. Onar dedim setup dosyasından yine olmadı. Kurulum sorunsuz bir şekilde yukleniyor ama masaustunden simgesine tıkladığımda direk itunes calışmayı durdurdu diyor yonetici olarak başlattım olmadı uyumluluk sorunu gidermeyi denedim yine bir sonuc alamadım. Yardım edin formata rağmen sorun duzelmedi...

Sorun cozulmuştur. Sorun ayrıntılarında CoreAudioToolbox.dll dosyasından dolayı hata veriyordu Windows 7 Ultimate 64 bit surumunun service pack 1 olmadığından dolayı calışmıyormuş.

Windows icin iTunes calışmayı durdurduğunda Windows, sorun ayrıntılarında CoreAudioToolbox.dll dosyasını listeliyorsa Windows yazılımınızı guncellemeniz gerekir.
Windows 7 Service Pack 1 yukleyerek veya Windows'un en son surumunu calıştırarak sorunu giderin.