İyi akşamlar hanımlar
Karşı komşum var Bilgi vermek icin yazıyorum biz bu hanımla birbirimizin evinde bi eksik olsa tamamlarız ( domates patates falan )
Ben daha cok koyden bişeyler getirdiğim de peynir lahana falan hep ona da ayırır veririm
birbirimizin bıyığını kaşını falan alırız kollara bacaklara ağda falan yaparız yani kardeş gibi diyeyim size.
İki gun once cok yağmur yağıyordu mesaj attı şemsiyen var mı canım diye. Konuşmayı yazıyorum
komşu : şemsiye var mı canım
Ben : var
Ben : ama bi şartla veririm
( bu sırada ben yazmaya devam ediyorum )
Komşu : verir misin cocugu almaya gideceğiz dedi
Ben : anahtarlık yaparsan vereceğim

( bu şekil guldum )
Komşu : kalsın sağol istemiyorum yazdı.
Ben : buldum kapına koydum alırsın dedim
Bu yazışma tam 3 dakika icinde oldu anahtarlık mevzusu da ipten boyle puskullu susler anahtar yapıyorlar ya o da kendine ufak ufak deniyor yapmış duruma koymuş bana mesaj atmadan once onu gordum o yuzden oyle yazdım
sonra şemsiyesi almadı kapıma tekrar geri koydu ben de dedim ben şaka yaptım o da boyle şaka mı olur şart koşmak nedir falan dedi bende aramızdaki samimiyetten sebep şakasına oyle dedim ben bu zamana kadar sana neyi şartla verdim ya da karşılık bekledim dedim hala daha oyle dememeliydin falan diyor bende iyi sen bilirsin dedim yine de komşuyuz yuz yuze bakacağız diye kusmeyi duşunmedim dun uc kere falan aradım mesajda attım donmedi. Haksız mıyım Kızlar ozur mu dilemem gerekiyordu. ?