Merhaba hanımlar sizde de boyle oluyor mu merak ediyorum bana cok ilginc gelmeye başladı. Hayatım boyunca hep boyle oldu mesela diyelim ki bir şeyi hayal ederim bir şey almayı bir yere gitmeyi ne bileyim herhangi bir şeyi sonra bir bakarım pat cok yakınlarımdan biri bunu gercekleştirmiş ama hic gundemde yokken. Hayır yani kimseye de soylemiyorum diyelim ki benden duydu da yaptı oyle bir şey değil yani. Mesela diyelim ki atıyorum bir yere tatile gitmeyi hayal ettim ama oyle cok bilindik herkesin gidebileceği bir yer değil ama ben maddi imkanlarından dolayı gidemiyorum sonra bir bakıyorum cok yakın arkadaşım veya akrabam pat oraya gidiyor. Sonra mesela bir araba modelini cok beğeniyorum ama cok aşırı pahalı almam mumkun değil şu anda 1 yıldır hep hayalim sonra baktım ki hic aklında araba makinizle olmayan bir akrabam bugun almış hayırlı olsun dediğimde ay saol hic aklımda yoktu oyle bir an denk geldi oldu ben de şaşkınım diyor. Yanlış anlamayın kıskanmak ya da cekememezlik asla değil ama sadece artık ilginc gelmeye başladı bu durum. Mesela gecen sen cocuğumu bir kreşe gondermek istiyordum cok araştırmıştım oyle cok bilindik bir yer de değil ama bir ozelliği hoşuma gitmişti ama kreş bize gore pahalıydı gondermezdik cok uzulmuştum bir ay sonra bir yakınım ki bunlar gercekten cok yakınımda olan insanlar cocuğunu oraya yazıdırdı ki deşiğim gibi oyle cok bilimdik kreş değil ve bunu asla onların yanında konuşmadık yani bizden duymadılar. Sanki doğa ustu bir guc sen hayal et canım ama bak en yakınların yaşayacak sen de oyle bakakalacaksın der gibi. Yani o kadar şok şey var ki hangi birini yazsam bilemedim yıllardır neredeyse 2 haftada bir yaşıyorum bu durumu