Merhaba evli bayanlara sormak istiyorum. Ben Corona izin verirse birkac aya evleneceğim. Zaten yapım gereği stresli biriyim. Surekli evlilikle ilgili olabilecek problemler aklıma geliyor. Yani size manyaklik boyutumu şoyle anlatayım. Yemek yapamazsam? Evimi yeteri kadar temizleyemezsem beni pis olarak duşunur mu? Aynı wcyi nasıl kullanicaz? O saat 10da uyuyor diye ben de mi uyuyacağım. Ailesiyle ayda kac kere goruşuruz gibi gibi. Ben kendi ailemi cok mu ozlerim.(anneme cok bagimliyim) o kendi ailesinden ayrı yaşıyor. Eminim o da ozluyordur ama alışmıştır heralde..
Bir de uzerine buradaki kocam beni aldattı, bana şişko dedi, beni dovdu konularını gorunce Allah diyorum sen yardım et. Yakın cevremdeki arkadaşlarımda surekli evlilik zor, bide cocuk yaptık ,bosanicam birgun yeter diyorlar.
Ya kızlar bende ki bu kadar stres normal mi? Her zaman cekingen ve ice donuk biriyim. Ya evliliğe alışamazsam. Lutfen kırıcı yorum yapmayın.
Guncel:
Konuyu ben acmıştım hortlatiyorum ama şimdi evliyim yaklaşık 3 aydır ve ne sacma sorular sormuşum