İyi akşamlarkadınlar kulubun değerli arkadasları.Konumu hatırlar mısınız bilmem ama kucuk bir acıklama yapayım. 2 hafta once arkadasımla aracalığla biriyle tanıştım. (ciddi bir niyetle). Goruşmeden once baya konuşkan ilgiliydi. Kendisiyle yuzyuze goruştukten bu kişi 2 gun boyunca bana hic mesaj atmadı sadece 2 gun sonra ne yapıyorsun diye konuştuk. Ama olumluyum ya da olumsuzum demedi. Eğer ki olumlu olsaydı begenseydi 2 gun beklemezdi her turlu belli ederdi kendini diye duşunuyorum. Sonra bir baktım hicbir acıklama yapmadı takibi bırakmış beni ama takipcileri arasında duruyorum halen. Ben de hic fark etmemiş gibi seninle ilgili olumsuz duşunuyorum İnstagramdan da cıkarıyorum karşımdakine olan saygımdan dolayı acıklama gereği duydum şeklinde mesaj atıp bitirdim. Bence insanlar guzelce acıklama yapmalı (olumlu ya da olumsuz) birbirine kocaman insanlarız hangi amacla tanıştırıldığımız da ortada. Sonraki gun bu kişi hesabını acıp acıp kapattı. Tabiki hicbir hikayesine felan bakmadım Hic takmadım bir daha da ilgilenmedim.
Asıl olay dun oldu. (bittidikten 5 gun sonra) Bir kız bana instagramdan istek attı. Kızı gorunce goruştuğum cocuğun arkadasları(instagram) arasında gormuştum ama emin değildim. ama ikisininde hesabı gizli olduğu icin anlayamadım. Neyse kabul ettim ben de istek attım kıza. Onun arkadası mı değil mi diye anlamak icin. Bu kız 1 saat kadar beni takip etti hikayelerime de baktı. Ama sonra takibi bıraktı ve benim isteğimi kabul etmedi. (kızla hicbir ortak noktamız yok. Beni tesadufen gorup istek atması imkansız bir durum ). Bugunse goruştuğum kişi hesabını herkese acmış. Evet kızla birbirlerini takip ediyorlar arkadasları arasında emin oldum. Şimdi ben bu olaydan hicbir şey anlamadım. Amac neydi sizce? Bu kız kimdi? Sizce bugun hesabını acması tesaduf mu yoksa bilerek mi yaptı?Kafam karıştı yardımcı olur musunuz?