Merhabalar oncelikle. 2 sene arkadaş olarak konuşma aile tanışmasından sonra nişanlandık. 1 yıl nişanlı kaldım ve bu sure icinde ailesi başta verdiği butun sozleri tutmadı. Eski nişanlım cok cimriydi. Annesi cok pis bir kere elini opturmedi bir kere kızım demedi kac kez evini temizledim saol demedi konuşmadı neymiş tiki varmış. Her neyse kısa kısa anlatayım 15 bin tl ye ceyiz aldım. Kanser hastası annem var ona bakıyorum en cokta duğunumu o gorsun istemiştim. Ev konusunda kavgalar oldu duğune 5 gun kaldı ne ceyizlerim gitti ne başka birşey evi annem ve ben temizledik felan. Bu gune kadar bir kez saygısızlık yapmadım hep alttan aldım. Once kiraya cıkın dediler sonra biz evden cıkalım siz bu eve oturun dediler herşeyi kabul ettim. Birgunu anlatayım sadece., annesi hic benimle konuşmadı nişanlım da annesiyle yuzleştiriyor beni kadına diyorum ki annem kanser hastası carşıya gelmesin virus var bayılıyor yorulunca diyorum senin annen domuz diyor. Anne neden oyle diyorsun diyorum bana yılan diyor ben gelinle oturacaktım diyor dedimki bana bunu baştan soyleseydin bu yola cıkmazdım diyorum Allahalla diyor. Teyzemle tartıştılar ben senin teyzenin ağzına burnuna sıcarım diyor. Hep alttan aldım nişanlıma bakıyorum annesine tek kelime anne sus bu kıza ne bicim konuşuyorsun demedi bende cıktım eve geldim. Duğune 5 gun kala kanser annemi aradı annesi birsuru hakaret etti. Sonra gidip salonu gelinliği herşeyi iptal etmişler koye kacmışlar o nişanlım denen insan ise benim annem senin ağzına sıcsa susacaksındedş neyse bu iş bitti cok zor zamanlar gecti geliyorsan nikahtan gel bile dediler 1 ay gecti şimdi arayıp altınları ceyizleri istiyorlar fakat ailem vermiyor onlar iptal etti onlar bitirdi bizim gururumuz ne olacak diyorlar. (şimdi size sorum şu siz olsanız geri donermisiniz, tekrar olur mu yeniden. Anlatamadığım cok şey var ama sadece bunları bile yaşamış olsanız ardınıza bakarmısınız) yaşım 24 herkes karşına neler cıkar diyor bir insanın annesinden babasından anlaşılır karakteri diyor sizce evlilikte oyle mi mesela kv elini size opturmeyen sizle konuşmayan ve ailenize hakaretler eden biri olsa nişanlınız da sumsuk olsa ezik olsa

(bakın arkadaşlar Allah icin hakaret yazmayın ben geri donmeyi felan duşunmuyorum ya siz hic mi sevmediniz bitirdim bende inanın aileme hakaret etti ağzıma geleni bende saydım susmadım ki neden bu kadar acımasız yorumlar yapılıyor yalvarıyor lar ben donmuyorum yemin ederim annesi ile geldi kapıya istemiyorum dedim polis cağırdım butun apartman ayağa kalktı. Kızlık zarı konusunda nikah oldu diye yenildim ya olmadı işte kimsenin başına vermesin Rabbim kınamayın başınıza gelmesin ne olur