Herkese merhaba, Ben mimarım gecen sene bu zamanlar 5 yıldır calıştığım firma kapandığından beri iş hayatım dikiş tutmadı.Ankarada yaşıyorum bir cok yere goruşmeye gittim olan yerler oldu, benim istemediğim yerlerde oldu.En son gectiğimiz Haziran da bi iş yeri beni hemen işe aldı.Bunlar fiziken tum istediğim şartları sağlıyordu,eve yakındı iş iyiydi vs.gittim başladım ama 4 ayda nerdeyse tum ekip değişti surekli giren cıkan oldu bu sirkulasyon beni korkuttu hem calışma saatleri aşırı uzundu ve inanılmaz bıkıyordun orda verimli olman zaten bir sure sonra zordu.Sigortayı ben soyleyince yaptılar zaten, ki hemen yapmaları lazım.ilk gun bi gittim tuvalet kağıdını bile baştan veriyorlar ki cok gitmesin diye, Kıdem yok,cay yasaktı,zam yoktu Yani yer bulan gidiyordu.Onun dışında işimde beni beğeniyorlar , tutuyorlardı o konuda sıkıntım yoktu.Ama tuvalette gecirdiğin dk yı bile sayıyordu adam.Bende bunlardan dolayı risk alıp eski işyerimden satışcı bi ablanın davetiyle onların işine transfer oldum burayı bırakıp.Sonucta kime sorsam daha iyi bir yer bulan gitsin dedi.Ve herkes gecmemi mantıklı buldu.Yeni geldiğim yer de babadan zengin bir mimarın luks bir plazada mimarcılık oynadığı bir yermiş halbuki dışardan iş yapıyorlar sanıyordum ve şartları cok iyiydi.Haftasonu tatil, parası daha cok vs.benim şatışcı tanıdık abla iş getiriyor bunlarda yapıyor vs ama bu abla teknik bilmediğinden ben Arada kaldım ve fazlaca eleştiriye maruz kaldım ilk gunden iş teslim etmeme rağmen ve sonra cok başım ağrıtacağım hissettim.Ustelik arada tanıdık olduğu İcin mi bilmem patron hic bir muhabbet kurmadı benle ( normalde işveren calışanıyla en azından bir tanışır, sohbet eder bi 10 dk ) konuşmadığı, projeden bahsetmediği gibi ilk gunden inanılmaz derecede eleştirince ve ustten davranınca hatıra gonule aldılar beni sanırım diyip demoralize oldum.Ve gemileri yaktım cıktım ordan 2 gunde.Teknik bilmeyen ablayla fazlaca aralarında kalacağımı duşundum.Psikolojik olarak iyi hissetmeyecektim.Sonucta şimdi iki işten de oldum.İşsizim.Ama pişman oldum tuvalet kağıdını sayarak veren yerden neden cıktım diye ama orası da uzun soluklu olmayacaktı biliyorum