kızlar daha yeni evliyim. Allaha şukur eşimle bir aman aman buyuk bir sorunumuz yok . Benim ailem memlekette olduğu icin gidemiyoruz onun ailesi 1minibusluk uzakta ayda 1 gideriz o da bizimknn berberi orada diye .. her gittiğimiz de kızkardeşi yukarı hgdne cıkmaz kocası yoksa kocası varsa adam biz geldik diye geliyor hbri var geldiğimizden eminim.. hgdine cıkmıyor ama biz her cıkışımızda kapısına vuruyoruz eşim vuruyor yani napıyosn ne ediyorsun diye. Bende dayanamadım bna hgdine gelmeyen birinin ayağına gitmem bi dahakine dedim ben boyle ince hesaplar yapamam diye genelde boyle bir cok şeyi umursamıyor boşver bunlar boyle kafaya takmamak lazım diyo ama bu durumda hep incinen ben oluyorum uzulende .. kac defa konuştum ne yapabilirim ben diyo bu boyle birebir bşy yapsa tabiki tepki veririm ama umursamamak en iyisi diyo . Ben niye milletin ayağına gidiyorum ya buna neden musaade ediliyor hep boyle konustum defalarca ams aynı dunden beri susuyorum kendi halimde ister istemez bu aramıza yansıyor sonra farkına varıyor yok evde kahvaltı hazırlıyor yok sut getiriyor surekli boyle aklı sıra duzeltmeye calışıyor ama olduktan sonra hep bi anlamı kalmıyor ne yapacağım ben abartıyor muyum ya?