1.5 senelik evliyim. 1.5 senelikte sevgililik donemimiz oldu ve cok severek evlendik. Herkes aşkımıza hayret ediyordu. Eşimin ailesi sorunlu daha cok babası ama. Herşeyimize karışırdı beni hic cekemediler. Eşimle babası ortak calışıyor. Evlendik eşimi surekli eve gec gonderdi ne pazar dinledi ne bayram seyran hep yalnız bıraktı beni eşimde babasına hic hayır diyemeyen bi insan. Nişanlıyken falan da hep boyleydi cok ayrıldım ama kapının onunden gitmezdi. Son zamanlarda iyice geo gelmeye başladı. Ben calışıyorum hemşireyim. Eşimle gec gelmeleri yuzunden ailesii yuzunden hep kavga ettik. En son nobetteyken kavga ettik ve boşanmak istediğini artık kaldıramadığını soyledi konuştum ettim ama olmadı sabah eve geldiğimde bi kac eşyasını toplamış gitmişti. Cok yalvardım ettim yok. 1 hafta 10 gun sonra barışmaya geldi ama eve gizli saklı gelmiş ailesinin korkusuna bana seninle barışırsam ailem kalmayacak dedi işte barışmak icin ben annesiyle falan konuşacakmışım bir ton şeyler oldu. 1 aydır ayrıyız ev sahibine falan boşanıcaz demiş. En sonda dun konuştuk seviyorum ama yapamayız arrık herşeyi tukettik cok dağıldık diyor. Arkadaşlarıyla konuşuyoruz her gun iciyormuş ağlıyormuş Babasının baskısından donemiyor yediklerini yutamıyor diyorlar daha ortada dava da acılmadı. Mucadele etmeli miyim bilmiyorum eşimi de hala cok seviyorum kafam cok karışık