Arkadaşlar merhaba. Nişanlıyım 2 haftaya evlenmeyi planlıyorduk. Beraber yaşıyor sayılırız birbirine yakın illerde yaşıyoruz ya o bana gelir ya da ben onda kalırım. Dun yanına geldim, onun evi ev gibi değil tek oda masa tv var. Normalde 2 sandalyesi vardı son 6 aydır arkadaşının yanında. Yemek yerken ben tek sandalye de o da ayakta yer titiz olduğu icin yerde de oturmaz yatakta (koltuk falan yok) vs de yemez ben bunları yaparım beni cok bağlamaz neyse ayakta yer kahvaltı yemek vs neyse

gecen gelişimde git al netice de ustune tapulu değil istemiş odunc vermişsin dedim yok dedi biraz tartıştık almadı yine ayakta yedi bişey demedim. Bu gelişim de yine yemek yicez birimiz ayakta hızlıca yiyor biri oturuyor (ben yani) ben de yemekte olsun kahvaltı da olsun uzun fasılları severim.
Yine git al dedim ve bu defa tartıştık. Geleni gideni oluyor ayıp olur almayayım dedi. Yahu onun gelenini duşunene kadar beni duşunsene iki zıkkım yiyemiyoruz. Neyse işte tartıştık ve bana bağırdı. İlk defa sesi boyle yukseldi 1.5 sene de. Aldığımız yemeği gayriihtiyari poşetle masaya koydum o an ona da bağırdı. Şok oldum. Ben de bana bagıramazsın diy3 yukseldim.Şimdi yuruyuşe cıktım. Ben de geliyorum dedi seni Yanımda istemiyorum diyip cıktım. Mevzu cok kucuk ama cok şaşkınım. Hatalı mıyım? Bence değilim. Her gelişimde ayakta dikiliyor keyifle yiyemiyoruz iki lokma.
Yarın nikah gunu alacaktık ama ben vazgecmek uzereyim sureyi uzatmayı duşunuyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var