merhabalar. sizlerin fikrini almak istiyorum.
1 aydır bir bey ile konuşuyoruz. ortak arkadaş aracılığı ile tanıştık ancak buluşmadık. kendisi pandemi sebebiyle memleketinde, normalde aynı şehirde yaşıyoruz. bu nedenle buluşmadık, ben zaten tanışma suresini uzun tutmaktan yanayım. 3 gun once normal bir konu uzerinden konuşurken konu evliliğe geldi planlarından bahsetti 30 yaşından once evlenmem gibi. ben de saygı duydum ilişkiye donmemiş bir muhabbette onunla evlilik konuşacak değildim. sonrasında fikrimi sordu. bende nasip kısmet dedim geciştirdim. bu konuşmanın uzerine musait olmadığını yazacağını soyledi, bende tamam dedim. işte kızdırdım mı, kustun mu demeye başladı. hayır ne alaka ne oldu ki dedim, tamam dedi. birkac saat sonra uzunca mesajlar attı. oncesinde flortleri olduğunu ancak ilişkiye donmediğini ilişkiden korktuğunu bu yuzden bazen bana soğuk davrandığını. bende onemli değil, konuşmaya devam etmek istersen buradayım dedim o da devam etmek isterim tabii ki dedi. sabahına ben gunaydın yazmadım kendisi galiba konuşmayacaksın yazmış. alakası yok gec uyanmak istediğin icin rahatsız etmedim dedim.son gunlerde cok yoğun calışıyordu. bana birkac gun verir misin zihinsel ve bedensel yorgunum dinlenmek istiyorum konuşmayı kesmek istemiyorum oyle anlama kesmek istesem direkt soylerdim yazdı. benlik sıkıntı yok dilediğin zaman yazarsın dedim dun en son tamam demiş.
biraz uzun oldu galiba ama amacı ne, yani beni beğenmedi desem 1 aydır bayıla bayıla konuşuyordu kararında iltfatını ediyordu. gercekten bir dinlenme amacı mı yoksa muhabbeti kesme amaclı mı bu ara.. teşekkur ederim o değerli fikirleriniz icin