8 aydır suren bir ilişki oncesinde var olan bir sevgili. Bana bittiğine dair cok buyuk yemin edip bana kendini kabul ettirene kadar neler demedi neler yapmadı ki... Benim peşime duştuğunde sevgilisi durumu farkediyor ve ona soruyor kendisi bana ettiği yeminin aynısını ona da ediyor. Ben kabul ettikten bir sure sonra ben şuphelenmeye başlayıp sorduğumda hep inkar etti. Bende kadına gidip sorma gereği duymadım guvendim ona inandım. Yemin etmek o kadar kolay değildir diye duşundum. İnanmayı tercih ettim.Cunku sevdim. Gecen gunlerde bana bir şey soyledi cok ağrıma gitti sonrası hep tartışma.Her neyse bana eski sevgilim dediği kadına doneceğini soyledi ve yanına gitti. Bende bunu yaptığı vakit sildim. Sildirdim bir daha da yazmam yazma bana dedim. Ama o bir kac gun sonra anlayamadığım bir şekilde bana yazdı sildim demişti silmemiş. Beni unutamadığını cok sevdiğini soyledi. Bende o zaman o kadınla ne işin var dediğimde yanında olmam ya da 2 insanın yan yana olması sevgili olduğu anlamına gelmiyor dedi ama tabi ben kabullenemedim o gelmeseydi konu benim icin kapanmıştı. Ama o donup geldiğinde ustelik kadınlayken yaptığında hazmedemedim ve kadının bana ulaşmasını sağladım ben hic gitmedim kadının ayağına ki benim yapıma ters ne hali varsa gorsundu. Her neyse kadın geldi biz hep birlikteydik ben hep vardım bir de bunun ustune bana imalarda bulununca az once beni cok sevdiğini beni kızdırmak icin yanına geldiğini soyleyene sor dedim engelledim. Kadın peşini bırakmadı bu işin. Bu arada bende adama soylemediğimi bırakmadım. Hatta bir grup kurup her şeyi anlattım. Kadın okumamış adamda okumadığını bildiğinden hic bişey yokmuş gibi devam etmiş. Kadın 1 hafta sonra bana tekrar yazdı. Adama dedim artık beni rahat bırakın. Tamam kimse sana yazmayacak dedi ama kadın işte ev fotosu falan atıyor bak bizim evimiz beni cok seviyor falan kıskandırma cabasına girmiş ben adama bitirmediysen ne diye beni kandırdın diyorum hala inkar ediyor birlikte değildim diye falan. Her neyse kadın sana yazarsa cek at bana bir daha yazmayacak dedi. Kadın yine yazdı bana tam atacakken vazgecip kadını dinlerken farkettim ki kadın beni kıskandırmaya calışıyor elimde ne var ne yok kadına attım. 2 gunluk diyip hakkımda kotu konuşup bir de ustune iftira atmış bu şahıs bana. Kadın hakkında da bana bir suru şey anlatmıştı. Hem de cok kotu şeyler bende bildiğim ne varsa anlattım kadına. Kadın intikam planı yapmaya bşladı. Başta beni suclarken sonra onu suclamaya başladı. Ben hic bir yalanını beni kandırışını hazmedemezken aldatıldım ve hakkımda olmadık şeyler soylediğini oğrendim hayatımın şokunu yaşadım ağzıma ne geldiyse saydım ama icim soğumadı hala da soğumuyor. Kadınla 14 yıldır berabermiş meğer. 8 ayda ucuz kurtuldum ancak. İcim soğumuyor canım yanıyor hic bir şeyi unutamıyorum. Ve sonuc olarak donuna kadar alacam diyen kadınla mutlu mesut yaşıyor ki buradan anladığım da kadın onu terketmeyecek affetti bile. Bu rahatlıkla adam onu tekrar aldatacak bir de engelle gorme falan diyor ki bana 1 2 aya sana yazar hic bişey olmamış gibi diyor falan. Aklıma şimdide bunların birlik olup insanlarla bu şekilde dalga gectikleri falan takıldı ki hangi insan bunlardan zevk alır. Nasıl kurtulacağım butun bunları duşunmekten .