İyi akşamlar hanımlar,buyuk bi ildeki pandemi hastanesinde calışıyorum bi oğlum var 4 yaşında,şu an annem bakıyor..pandemi hastanesine yaklaşık 1 ay once gectim başka bi hastanedeydim daha once yine vakalar vardı ama tabi pandemi hastanesi daha yoğun daha riskli,yan yana calıştığımız,aynı odada bulunduğumuz arkadaşlardan covide yakalananlar oluyor ve ben annem icin endişe etmeye başladım,oğluma annem bakıyor,cocuğu al cocuğu ver şeklindeyiz,mumkun olduğunca temasımız yok...Oğlum taşıyıcı olurda anneme bulaştırır diye cok endişe etmeye başladım kronik rahatsızlıkları da var annemin,kreş duşunsem şu aşamada diğer insanlara gore daha riskli olduğumuz icin olur da kaparsam oğlum diğer cocuklara taşımasın diye onu da duşunemiyorum...Yani ne yapacağımı şaşırdım cok stres yaptım sizce ne yapmalıyım..
Korktuğum başıma geldi annem babam korona oldu,benden gecmedi ama bende bi şey yok..Evdeler ama ağır geciriyorlar ruhen cok kotuyum izin de alamıyorum ben negatif olduğum icin izin yok bana,bu halde nasıl calışacağım aklım ailemde dualarınızı eksik etmeyin..