Merhaba başımdan gecen olayı anlatcam. Dun eşimin ailesinin yanına gidecektik orda kalmaya cunku ertesi gunu yakınının duğğmu vardı, ama onun oncesinde bi yerde oturup yemek yiyelim dedik.
Neyse eşimi kız kardeşinin kocası aradı bizim araba var daha doğrusu benim bekarken getirdiğim, kendisine lazım olunca vs acil şeylerde hep verdik ettik. Ama dunku uslubu şekli beni cileden cıkardı. Neymiş kendi kendine plan yapmış oturup gece Eve doneceklermiş arabayı alcakmış eşimde dedi ki bize lazım gelince alırım abi demiş eşim diyor ki gece de lazım o hala diyor ki tamam gelince alırım. Eşimde kimseyi kıramaz bende dedim ki bu nasıl isteme şekildir ya işiniz var mı demeden benim arabamı alacak Eve gececek sabah getirecekmiş benim arabamın ortağı sanki ! Daha once boyle emri vaki yapar gibi oldu eşini işten aldı etti abi anahtarı versene falan !
Neyse ki eşim konuştu bu araba benim değil eşimden babasından gelen bişey bi kaza bişey olsa hesap veremem dedi kendi kendine plan yapma onceden sor işimiz olmazsa acil durumda veririz tabi dedi. Bugun de karşılaştık Tripli gibilerde ama bana oyle de gelmiş olabilir tepkim yanlış mı sizce? bu nasıl rahatlık kimsin yani sen !! Hicte muhattap olmadım etmedim...