Merabalar oncelikle. 5 senelik evliyim bişeyleri icine ata ata en son hasta olucam. Bi kızım var dunyalar guzeli. Eşim eve gelmiyor. İse gitmiyor. Eve gelmesi ya karnı acıkmıştır yada herhangi bi zorunluluk icin. Eve gelir. Sabah 8 veya 9 veya hic gelmez. Iki gun gelmediğini bilirim. Gelir kafa trilyon. O sadece ve sadece icmek ister o icsin arkadaşlarının yanında sabah etsin evde karısı mi cocuğumu var umrunda olmaz. Gelir ve ben dayanamam acarim ağzımı evet bu erkek dilinde dırdır olur ama nasıl dayaniyim. Evden cıkmak yasak izin almadan markete gitmek yok. Arkadaş yok. Hicbir sosyalnedya kullanımı yok. Insan kendi annesine gitmek icin bike mi izin alır. Herneyse. Eve gelir ben artık baslarm bağırırım nerdesin ne bu gel yeter vs vs o pek umursamaz onun umursamamasi ve o kafasının guzelliğinden sacma guluşleri beni iyice delirtir ben iyice konusurum en son buyuk buluşma. Kalkar benioldurene kadar dover. Sonra geri cıkar dışarı. Aramaz sormaz oldun mu kaldın mı demez. Cocuk korkuyo demez. Cocuğunun gozunun onunde dover. Mahalleye cıkmaya yuzum yok . Bundan 2 ay oncesine kadar calışıyordu yaptıklarını gene yapıyordu ama ben onla kusemiyodum. Cunku kusersen en ufak bi ekmek almaya bile izin yok kapıdan bakmaya bile. Ustune gelir evi arar sen beni aldatıyorsun diye..ben cok yoruldum. Artık inanın gucum kalmadı. Boşanmak icin gittim babamın evine uzaklaştırma ve darp raporu aldim sonra duzekcem dedi bi şekilde beni ikna etti. Bende cocuğum icin. Aksine kızımda babasına oyle duşkun ki. Ben bu adamdan boşanamam. Beni surekli olumle tehtit ediyo. Ve yapabilecek biri. Ya bu deveyi guducem diye uğraşıyorum bende mecbur. Eve gelse sokaktan arkadaslarindan uzak dursa icmese aslında gercekten seviyodum ben onu. Ama artık tek başıma yapayanliz sağlıklı duşunup bi şekilde biseyler yapmalıyım.