herkese merhaba sizin goruşlerinizi merak ettiğim bir konu var artık dayanamayacağım
annemle babam surekli cinsel icerikli muhabbetler yapıyorlar ve sanırım benim anlamadığımı sanıyorlar.babam anneme diyor ki olmasan olmaz mııı diyor ofluyor (reglden bahsediyor) bu gece 1 mi 2 mi diyor sonra yuksek sesle uyku saatimiz diyor guluşuyorlar surekli kapıyı kitliyorlar arka arkaya duşa giriyorlar hadi kızım sen uyu daha uykun gelmedi mi diyorlar annem babama gorursun bende senin istediklerini yapmayacağım diyor vs..bu kucuk yaşlarımdan beri devam ediyor ortaokula giderken bir gece yine seslerini duymuştum sabaha kadar uyuyamamıştım bazen abarttığımı duşunuyorum bu bir ihtiyac diyorum ama ben evde yokken yapabilirler bu kadarı artık fazla 1 değil 2 değil evde ben yokmuşum gibi davranıyorlar cidden soğudum yuzlerine bakmak istemiyorum annemle vs konuşamam bu konuları utanıyorum yarın bir gun evlenince ne yapacağım bilmiyorum cinsellikten tiksindim sizin başınıza geldi mi ne yaptınız ben nasıl bir yol izlemeliyim ? şimdiden teşekkur ederim