Herkese merhaba arkadaşlar yeni araniza katıldım uzun zamandır takip ediyordum. 25 yaşındayım 1 kızım var direk ozet geceyim yorum yaparsanız cok mutlu olurum buna o kadar ihtiyacım varki. Gurbetteyim anlatacak kimsem yok (( kayinbabam ben 1 yillikken vefat etti allah var cok iyi bir insandı. Kaynanam var bizimle kalıyor. Ama artık sabrim tasti kizlar. Dayanacak gucum kalmadı inanın. Napıcam needicem bilmiyorum sizden akıl istiyorum. Temizlik yaparım asla yardım etmez bana elinde kumanda akşama kadar telefonla t*ktok videoları izler durur. Sabah oyle aksam yemeyi bir kere yardım etmisligi bile yoktur cok zoruma gidiyor ama ben ona karşı oyle değilim herşeyiyle ilgileniyorum
Dun kucuk bi olayı anlatayım siz anlarsınız zaten. Yatakta kizimla oynuyorduk bu sırada eşim de oturuyor ama ben onu gormedim sonra kv. Camaşır makinesinden yikanmis pattaniyeyi aldı ustume fırlattı. Ne olduğunu bile anlamadım inanın. Tam bakacakken esimin yaninda bana soyle dedi "neye ters ters bakirsan gizim attim diye mi bakirsan bileydim atmazdım " dedi. Ben asla karşılık vermedim esimin orda olduğunu bilmiyordum kalbim temiz vallahi usulca kapımı kapattım. Bunun gibi daha niceleri kızlar biktim inanın ki napicam bilmiyorum kucucuk bir yardımını dahi goremedim bu zamana kadar cay tupun ustunde kaynar kaynar durur sondurup demlemeye bile uşenir gerisini siz duşunun 65 yaşında bu arada. Baktım eşim dun yuzunu aşmış ben de guzelce konuştum bağırıp catışmadan. Dedim yemin ederim abini ariycam anlatıcam alsınlar bir ay onlarda bir ay bende kalsın artık zaten bana oyle demişlerdi ama tık yok. Kaynım iyi biridir. 3 gorumcem var 1 kaynım kızlar bunun gibi o kadar cok varki. Gozu hep uzerimde cok fena bi kadın. Kızıma bile beddua ediyor kac kere uyardım ama kendi kendime soz verdim bir daha etsin butun cocuklarını arayıp anlatıcam. 2 gorumcem kapı komşum zaten. şimdiye kadar kotuluk olmasın diye sustum ama artık yapamıyorum
Dun gece o kadar cok ağladım ki haksızlığa. Şimdi bana akıl verin napayım ne edeyim. Valahi kahvaltıyı odamda kizimla yapmayı duşunuyorum
Ben olmasam vallahi bir bardak cay koyup da icmez oyle birisi. Ama kendisine sorsaniz dunyanın en iyi birisi. Yorumlarınızı bekliyorum okuduğunuz icin cok teşekkur ederim