Merhaba hanımlar bir kac gundur baş ağrısı halsizlik vardı uzerimde kemiklerim ağrıyordu eşime dedim ben kendimi iyi hissetmiyorum test yaptıralım hah birde onu cıkartma şimdi başıma ağzını hayır ac bi hayır konuşmuyorsun bi ton laf etti dun akşam yine kendimi kotu hissettim iyi bari gidelimde yaptır şu zıkkımı dedi gittik sen git yaptır ben hastaneye girmem bana da bulaşır dedi ne bicim bi insansın kendini duşunuyorsun dedim tartıştık neyse gittim verdim testi sabah mesaj geldi pozitifim

Ben pozitifim der demez actı ağzını yumdu gozunu orda burda geziyormuşum surtuyormuşum kapmışım virusu oysaki market dışında hic biryere gitmedim dikkat de ediyorum nerden nasıl kaptım inanın bende bilmiyorum.Akılsız fikirsiz bi virusun eksikti başıma şimdi iyice hasta moduna sokar kendini İki uc gundur halsizim tabağını bile toplamadı masadan dun akşam bide gelmiş topla şu mutfağı bıktım senin dağınıklığından diyor hastayım zaten halim yok insan olan bunu yapmaz azıcık vicdanlı ol hic mi merhamet yok sende dedim bilerek hasta numarası yapıyormuşum o iş yapsın diye Allahım cıldırıcam artık ya bi insan karısı icin endişelenmez mi uzulmez mi adamda bi gram uzulme yok cekti kapıyı cıktı evden