Onceki konumdan bilenler bilir. Anne ve babam arasındaki sorunları dile getirmiştim. Sınavıma 2 aydan az kaldı. Fakat sınavım bitince babam boşanma uzerine bir şeyler duşunuyor. Birbirlerine tahammulleri kalmadı.
Ayrıca annem babamla tartışma yaşadığında bana "ben bilerek sorun cıkarıyorum, ilgi sevgi gostermiyorum, beni kolay boşasın, boşamasını istiyorum " diyor. Bu durumda annemi istediği hayata kavuşturma peşindeyim. (Gozunde cocuklarının muruvetleri yok ancak kendinin başka bir erkekle de musmutlu olup evlenerek babama hava atabileceği uzerine amacları var.)
Babam ssk emeklisi, kendimize ait evimiz var başka mal yok, annem ev hanımı geliri yok. Boşanma sureci nasıl sonuclanır?
Ne gibi aşamalar var?
Annemin kalacak yeri sadece dedemin olduğu yerde var ama cok iyi değil ve annem zaten ailesine yakın da yaşamak istemiyor. Merak ediyorum, bu gidişle sınavımı da beklemelerine gerek yok. İkisi de birbirinden bıkmış. Birbirlerine zarar verirler diye (ozellikle annem ya kendisine ya da babama bir şey yapar ) endişe duyuyorum.
Beni bilgilendirebilir misiniz?