bir ekleme yapmayı şart goruyorum: arkadaşlar cocuk Turkiye'ye gidince cok sık yazmamaya aramamaya başladı, gelene kadar calıştığını bahane etti. İki gunde bir goruntulu arıyordu mesela, mesaj atmıyordu bahane olarak da "ben aile grubuna bile fazla yazan insan değilim şimdi telefon surekli elimde olursa kotu olur" diyordu. Bunu da dikkate alın eklemeyi unuttum.

Arkadaşlar selam. Linclemeden lutfen sonuna kadar okuyun.
Yaklaşık iki aydır goruştuğum birisi var. Kendisi 2015'ten beri benim okuduğum ulkede yaşıyormuş, pandemiden hemen once işi bırakıp Turkiye'ye donmuş, sonradan geri gelmeye karar vermiş, havaalanında tanıştık zaten aynı ucakta geldik. Neyse şimdi kendisine verilen kalış suresi icerisinde iş bulamadığı icin Turkiye'ye dondu. Bu ayın ortasında geri gelecek. On gun once kendisi babaannesini kaybetti. Cenaze var diye bir iki gun oyle fazla konuşamadık ki normal buna bir şey demiyorum tabii ki. Hatta ben taziye/hal hatır sorma dışında yazmadım rahatsız etmeyeyim diye. En son Carşamba yoklamak amaclı mesaj attım, "Yapabileceğim bir şey varsa yaparım hatta yazma dersen onu bile yaparım" dedim. O da olaylar yatışsın konuşuruz dedi. Carşambadan beri hic konuşmadık. Hani tamam anlarım acıdır da cenaze olalı neredeyse on gun olacak. Ben ilgi delisi bir insan değilim ama bir gunaydın mesajı bile alamamak acıkcası zoruma gidiyor. Bunu istemekte de haksız olduğumu sanmıyorum. Bazen ayrılmayı duşunuyorum ama ya duzelecekse ben ayrıldıktan sonra diye korkuyorum. Sen niye yazmıyorsun diyebilirsiniz ama artık kendimi kotu hissediyorum rahatsız etmişim gibi. Ben kendisi yazana kadar yazmayı duşunmuyorum ama sizce ne olacak?
Yarın benim doğum gunum. Acıkcası cok merak ediyorum. Cok yakın bir arkadaşıma da sordum size de soruyorum, Turkiye'den donuşte bir hafta karantina var. Acaba yarın cıkacak diye geldi, karantinada bekliyor da goruntulu konuşursak anlarım diye mi aramıyor? Sizce boyle bir şey olabilir mi? Anlamadım ya. Ağzımda yara cıktı kac gundur stresten