Arkadaşlar merhaba 10 yıllık evliyim bebeğimiz olmadı benim oldukca fazla sağlık sorunum var bu konuda. aralık ayında tedaviye başladım eşim cok hevesli ozel bir hastaneye başladık ama yapilan operasyonlar tahliller o,bu derken 40 bin tl para harcadik daha da transfer asamasina gelemedik yani masraflar devam edecek ben surecte calisamadim zaten korona falan derken iş guc durumlari iyice hayal oldu surekli bir isim yoktu zaten. yani madden hic destek olamadım bu surecte. bu durum beni ıcten ice eziyor hic bir faydam yok daha da başka masraflarımda cıkıyor eşim bisey demesede asiri mahcup hissediyordum kendimi bu haftada disim rahatsızlandı diş demek masraf demek mecbur olmasam gitmem ama durumum kotu artık kendimi fazlalık eşimin başına bela gibi hissetmeye başladım sizin de boyle hissettiğiniz zamanlar oldu mu? Bu durum benim uzerimde acayip stres yarattı kendimi huzursuz mutsuz hissediyorum iş bakıyorum ama bi yandan da tedavi devam ediyor korona var v.s ne yapmalıyım evden falan biseyler yapabilir miyim?en azından kendi harcligimi cıkarırım. Bu sene benim icin cok zordu halende devam ediyor babam cok hasta tedavi edilemiyor ,ben surekli hastanedeyim cok yoruldum cok dardayım dertlesmek istedim