Guncelleme sayfa 6

Herkese merhaba. Kendimi buraya zor attım. Lutfen bana bir yol gosterin.
Ben 25 yaşındayım 1 ay once evlendim. 5 senelik bir beraberliğin ardından evlendik. Aslında hic bir zaman mukemmel gecinen cok iyi anlaşan bi cift değildik ama cok sevdik birbirimizi. Eşim benim cocukluk arkadaşım. İlkokul bitene kadar da sıra arkadaşımdı sonra biz yurtdışına taşındık oylece ayrılmıştı yollarımız ta ki seneler sonra tekrar karşılaşıncaya kadar. O şekilde başladı herşey.
Ben annesi ve babasının evliliği cok kotu olan bi evde buyudum. Annem ve babam boşandılar. Babamla goruşmuyorum . 25 yılımın 5 senesi babamla gecti sadece. Anneme cok eziyet etmiş bi adamdır kendisi. Annem de cok şeye katlandı omru boyunca sırf cocukları icin. Calışıp cabaladı didindi durdu kısacası ve ben hep minnet duydum anneme.

Evliliğe alışamıyorum. Kendime gelmem lazım kızlar. Evliliğimi devam ettirmek istiyor muyum evet eşimi seviyorum ve gercekten iyi bir insan. Onun gibi birini birdaha bulamayacağımı biliyorum ama bir taraftan da pes etme herşeyi bırakıp annemin yanına gitme isteği var icimde. Ben ne yapacağım herşeyi nasıl duzelteceğim? Daha doğrusu duzeltilebilir mi butun bunlar unutulur mu? Cok utanıyorum artık bu insanların yuzune nasıl bakacağımı bilmiyorum cunku defalarca rezil olduk hem benim hem onun ailesine..

Guncelleme sayfa 6