Konu tabiki eşimin ailesiyle ilgili.Gecenlerde yine gitmiş gormeye bakmış gorumcem orada.Eşim yukarı cıkınca gorumcemin buyuk kızı peşinden gitmek istemiş (3,5 yaşında)gorumcem kucukle ilgilendiği icin birkac basamaktan sonra duşmuş ağlamaya başlamış merdivenler parke olduğundan kaymış.Gorumcem kolundan surukleye surukleye yukarı cıkarmış eşimin onune atmış.eşimin annesine neden ilgilenmiyorsun diye bağırmış şok olmuş,birlerine girmişler.Eşim cocuğu susturmaya calışırken sen bakacağına karın baksın cocuğu olmadığından ici almıyor mu demiş.(Annesinden gram hazetmediğim insanın cocuğunu sevmemem cok mu garip?Ki bana kısır yakıştırmasına gelmiyorum bile)Sonra annesi ben cocuklarıyla ilgilenmemişim hic.(ilk kızına hamileyken ufakta olsa ilk hediyeyi ben almıştım bu cok ince bir duşunce hemde isteme gununde vermiştim.)Yok kızına gidip yardım edecekmişim,evinin işini yapacakmışım eşi boğazına duşkunmuş,buzluğana guzel şeyler yapıp koyacakmışım.Kendi kızı duğunu olana kadar yaklaşık uc sene kaynanasına hizmetcilik yapmış onlarda benden bunu beklemiş ben yapmayınca gorumcem eşine zaman ayıramamış ve eşi gelip annesigile atıp gitmiş l(ramazanda sahur iftar hazırlayamadığı icin gelip eşimin ailesinde kalmışlardı birde komşular evden gelen pis kokudan şikayet edince adam cıldırmış)coktan davaları acılmış bile.Babasıda hala ortada yok telefonlara cıkmıyor.Hırslarını eşimden cıkarıp artık evin erkeği senmişsin gibi geri vites yapmışlar ağlamışlar.Eşim bunları anlatınca şok oldum şaka mı bu dedim.Boşver sen onlara birşey deme ne halleri varsa gorsunler ayda bir ancak giderim kendi yaşadıkları icin bile seni sucluyorlar ben anladım dedi iyiyi kotuyu biz keyfimize bakalım dedi.İlahi adalet tecelli etmiş oldu hic aklıma gelmezdi bu şekilde olacağı ama boyle olmalıymış demek ki.Acayip rahatladım Rabbim buyuk cok şukur kotuler cezasını buldu...

Bu arada onlarla ilgili son konumdu bu soz.Kotuler cezasını buldu