Kızlar merhaba, yaklaşık 8-9 aydır sevgili olduğum biri vardı. Ayrı şehirlerde olduğumuz icin ayda 1-2 kez goruşebiliyorduk. Yazın 2 ay boyunca beraberdik, yazlıklarımız yanyanaydı. Cok guzel vakit gecirdik hep, ancak her gun kavga ediyorduk yan yanayken. O surekli benle olmak istiyordu, bense abilerimle tatile geldiğim icin ancak 3-4 saat yanında durabiliyordum. Sadece kavga sebebimiz bu değildi. 5-6 yıldır gormediği ( yakın bile olmadığı) kız arkdaşının storysinde aynı sitede olduğumuzu gorunce mesaj atıp buluşalım diyor. Gece 12'de buluşuyorlar ve sabah 5e kadar takılıyolar. ben gece 3 te naptınız diye sorunca cevap bile vermiyor, ( bu tarz olayları sorunca da ne bu sorgu derdi hep) arayınca reddediyor. sonra da attığı mesaj ' derdin ne ' oluyor. Hep bu tarz hareketleri oldu. ben bu yuzden tartışma cıkarınca da bana guvenmiyorsuna getirdi hep. Neden reddettin diyorum? kıza olan saygımdan diyor. Bana olan saygın nerde o zaman ? Surekli bu tartışmalardan dolayı cok yorulduk.
O da bi gun bana arkadaş kalalım dedi, ben de kabul ettim mecburen. Şu an arkadaşız yaklaşık 1 -ay oldu. Ben tamamen koparmak istiyorum ama yapamıyorum. Gecen de goruntulu konuşurken ( calışıyor yıllık izne cıkacak) beraber tatile cıkalım dedi. Ben de hangi sıfatla dedim yani.
Gercekten yaptıklarına anlam veremiyorum cok da uzuluyorum. 24 yaşımdayım. yakınlaştığım tek insan o oldu, her şeyimle kendimi actığım insan o olmuştu ama artık beni hak ettiğini duşunmuyorum. Sizce tamamen koparmalı mıyım ? Cok uzun oldu kusura bakmayın lutfen.