Merhabalar
Hayırlı akşamlar kızlar
Yaklaşık 2 aydır evliyim
Gerek sevgililikte gerek nişanlılıkta kıskanc biriydim
Normal seviyedeydi bu durum
Sevgiliyken bana eski ilişkileri hakkında yanlış bilgi verdi ben bunu yalan olarak nitelendiriyorum
(Orneğin kimseyle bu mekana gelmedim demesi ve birkac ay sonra benim tesadufen daha onceki sevgilisiyle o mekana gittiğini oğrenmem gibi)
Sacma durumlardı ve hep ben kavga cıkarıyorum diye carpıttığı bilgilerdi ve ben yalan soyledi diye ilişkiyi bitirmiştim sonrasında ozurler cabalamalar sonrasında barıştık. Ben o zamandan sonra takıntılı birine donuştum. Cunku oncesinde gayet relax rahat umursamaz biriydim. Yani dıdı bıdı meseleler icin kafamı yormazdım. Cok kez ayrılmak istedim aileler araya girdi o sozler verdi bi şekilde geldik buralara. Sonuc olarak ben kıskanc takıntılı bi insana donuştum. Bazı kavgalar ailelere de yansıdı.
En istemediğim durumdu bu. İmajım zedelendi resmen. Cunku ben hayatım boyunca hep bi erkek ne kadar sevilse de cok pohpohlamamak lazım cunku arşa cıkıyor egoları diye duşunen biriydim. Şimdi ise kocasını hastalık derecesinde kıskanan biri oldum resmen. Bunu istemiyorum kıskanmak istemiyorum kac kez tartıştık kavgalarda o sakin hatta bazen guler halime bazen de uzar kavgamız o da sinirlenir.
Dun bi filmde acık sacık bi kadın vardı izliyorduk kadın giyiniyor soyunuyor falan arada da evle ilgili bi konu konuşuyorduk o birsey diyor ben cevap veriyorum ben dizinde uzanıyordum birşey sordum cevap yok hı ney diyo 3 kez tekrarladım kafamı kaldırıp baktım kadına odaklanmış oyle bi bakıyor ki hışımla kalkıp tvnin fişini cektim bağırdım cağırdım sonra da kendimi odaya kapadım halime ağladım. Anasını satym bi koca bende sanki ne bu buldumcuk gibi kıskanıyorum adamı diye sinir oldum kendime.
Vallahi kıskanmak istemiyorum cok yoruldum yıprandım kendime ediyorum resmen. Doktora gitmek istemiyorum panik atak ilacı kullanıyorum ekstra ilac kullanamıyorum beni ruh gibi yapıyor. Kızlar ister eleştirin ister akıl verin bana yontem soyleyin kıskanmaktan kurtulmak istiyorum eskisi gibi rahat umursamaz olmak istiyorum herkese yeten aklım kendime yetmiyor..