Merhaba telefonumun ses yukseltme tuşu ice gocmuştu bende o gunden itibaren Apple Genius Bar randevusu almaya calışıyordum, fakat tabikide alamıyordum cunku cok fazla insan almak isteyince site cokuyor ve alamıyorsunuz. Buda benim icin kabusa donuşmuştu. 3 tane farklı bilgisayardan ve telefonumdan surekli Apple'ın sitesini yenilemekten bıkmıştım ama, dun oğrendim ki sabahın erken saatlerinde apple store'a giderseniz (sabah 10:00'da kapı acılır acılmaz ilk 50 kişi bu yuzden koşa koşa gitmelisiniz) size gun icinde randevu veriliyor ve telefonunuza ne gerekiyorsa yapılıyor. Bende bugun sabah saat 8'de Akasya Alışveriş Merkezinin onundeydim saat 9:40'a doğru kapının onu iyice kalabalıklaştı ve kapılar acıldı.
O an aksiyon sizin icin başlıyor insanlar koşuyor kapıdan iceri ilk girip ilk randevuyu almak icin bende 10. falan girdim saat 12:55'e randevumu aldım randevu saatim geldi ve telefonumu 5-10 dakika icinde değiştirdiler.İşin kotu yanı bir gununuzu buna ayırmalısınız ama değecektir sonucta telefonunuz değişiyor ve yerine sıfırı veriliyor. Son olarak randevu almak icin verilen yanlış bir taktik var oda gece 00:00'da yeni randevu gununun acılması. Boşuna o saatte bilgisayar başında sinirden catlamanıza gerek yok cunku her sabah 10:00'dan akşam 10:00'a kadar her 10 dakikada bir bir kişilik randevu acılıyor ornek olarak cuma gunu 10:20'de bir randevu aldınız haftaya o gun gidiyorsunuz, şaka şaka gidemiyorsunuz cunku randevu almak gene imkansız tek care sabahın korunde kalkıp gitmek.
KVK Erenkoy Apple Teknik Servisindeki Maceram icin: KVK Erenkoy Apple Teknik Servis'inde Yaşanan Sacma Durum
Apple Store Genius Bar Randevusu Alamayanlara Tek Cozum
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- Apple Store Genius Bar Randevusu Alamayanlara Tek Cozum