32yaşında doktorum ve 1bucuk yıldır suren bir ilişkim var erkek arkadaşım lise mezunu bir şirkette calışıyor ve asgari ucret almakta ailevi durumları da iyi değil ailesiyle yaşıyor ve ailesine maddi olarak yardımda bulunuyor benim ailem ise maddi yonden sıkıntısı olmayan bir aile ve yaşım da ilerledikce evlenmemi cok daha fazla ister oldular ama asla ailemin evlenmemi onaylayacağı bir kişi değil kendi cok anlayışlı cok kibar cok duşunceli biri ama ailem yine de onay vermeyecektir ben ise bu ilişki ilk başladığı gunden beri kararsızım başta ailem daha sonra arkadaşlarım cevremin tepkisi beni cok cekindiriyor şu ana kadar aramızdaki maddi ve statu farkı olarak bir sıkıntı yaşanmadı cunku aynı evde hic yaşamadık bi evi gecindirmeye uğraşmadık ikimiz de ailemizle yaşıyoruz bu durum ilişkimizde ileride sorun yaşatır mı ailemin onaylamayacağı bir ilişkiye seviyorum diye devam etmek mantıklı mı bilemiyorum cevremden bizi bilen cok az kişi var o yuzden insanlar ne duşunur hep merak etmişimdir burasını da uzun suredir okuyorum ve sonunda cesaret edip artık yazmayı başardım fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var teşekkurler