Eşim 3 kardeş ve toplamda 4 tane ev var. Evlerden birinde annesi ve abisi oturuyor diğerinde de diğer abisi oturuyor. Bizde yeni evliyiz konumu en iyi olan evde biz oturuyoruz. Ama belirteyim ki benim tercihim değil eşimin tercihiydi bu evde oturmak. Cunku ben kiraya gidelim istiyordum evlerden birinin kirasını alıp. Bu arada bu evin 6 7 yıllık borcu var hala kayınvalidemin emekli maaşından kesiliyor.

Biz duğundeki altınları da ekleyip ustune biraz kredi cekip ev almak istiyorduk en azından bize ait bir ev daha olsun iki kişi calışırken oderiz diye. Bunu eşim kayınvalideme soylediğinde ertesi gun bir daha yanına cağırmış ve şey demiş benim param kalmıyor siz ucunuz birleşin bu evin borcunu kapatın. Bana bu evin borcunu kapatmak doğru gelmedi acıkcası.
Biz her şeyi buraya gore yaptık ama bu ev bize kalacak diye şimdi annesi diyor ki bu borcu kapatın.Ve bu biz bi ev alalım dedikten sonra oluyor. Acıkcası cokta masum gelmedi bu soylediği. Madem parası kalmıyordu biz evlenmeden once soyleseydi bunu. Benim dediğim gibi kiraya gecerdik. Bu eve 3 kardeş para verirse bu ev ortak olucak ve parası kalmayan yarın obur gun dicek evi satalım biz yine acıkta kalmış olucaz eve yaptığımız masrafla kalıcaz.
Bana bir fikir verin hanımlar. Bu eve para vermeli miyiz yoksa kiraya gecip bize ait olan evin kirasını mı almalıyız.