Kızlar size bir konuda danışmak istiyorum ama rica ediyorum duzgun goruşler yapın duzgunden kastım seviyeli ustten vs değil.

Danışacağım konuya gelirsek benle ilgili evlilik hayatımla ilgili gibi gibi... 3 bucuk aylık hamileyim ve biraz zor geciyor şu am iyi gibiyim mutfağa vs giremiyorum kendime yemek yapamıyorum ve bu surecte evimden cok soğudum evim temiz olsa bile pismiş gibime geliyor evde durdukca midem daha cok bulanıyor bir şey yiyemediğim icin ve bu surecte eşim inanılmaz yardımcı oluyor olmuyor desem hakkına girerim. Camaşırları yıkar asar mutfağa evi toplar yardımcı olur istediklerimi alır vs vs ama bende şey başladı eşim misal olarak benden su kahve vs istesin bazen onu vermek bana zulum geliyor bazen icimden soyleniyorum sonrada cok pişman oluyorum birde genel olarak annemlerde kalıyorum 4-5 gun kalıyorum kendi evime geciyorum, kendi evimde biraz kalıyorum yine annemlere geciyorum falan filan boyle yapıncada huzursuz oluyorum eşimi yalnız bıraktığım icin sanki yetim bırakıyormuş gibi hissediyorum annemler cok kızıyor ama eşim işten gec geliyor veya toplantısı oluyor gec geliyor sen kal gec olmazsa seni alırım diyor benimde işime geliyor kalıyorum gec olduğu icinde almıyor.. şu an dedesi ameliyat oldu belki gece eşim kalıcak yine eve gidemicem... boyle boyle iyice soğuyorum aslında tam anlatamadım ama gittiğim bu yol yanlış gibi araya fitne fesat girermiş gibime geliyor ama şunuda biliyorum evdeyken kendime bir şey yapamıyorum cidden kotu oluyorum bu seferde aclıktan veya aparatif şeyler yediğim icin kusuyorum hal boyle olunca gitmekte istemiyorum. Eşin niye kalmıyor derseniz başka yerde kalamıyor rahat edemiyor...

Birazcık fikir verseniz veya evlilikle ilgili oğut sevinirim annem anca kızıyor cunku kocanı ihmal ediyorsun diye haklı olaraktan...