Cok korkuyorum bugun, once eve cicek geldi. Tekrardan başlayalım ciceği ona gore. Aslında mesaj atmayacaktım ama bunun anlamsız olduğunu asla hoş karşılamadığımı ve başka tek bir pul bile istemediğimi hayatın onsuz daha guzel olup eksikliğini hissetmediğimi vb duygular iceren bir mesaj gonderdim.

Son kez arayayım dedi bir daha olmayacak; tamam dedim 1 saat boyunca kendimi anlatmaya calıştım ama yine anlamadı. Erkeklik gururu yok. 1000 KEZ dediğim şey, istemiyorum, sevmiyorum, heyecanlanmıyorum seninle gelecek kurmak istemiyorum sana zaman ayırmak istemiyorum, sana şans vermek istemiyorum cabalamanı istemiyorum. Ama yine anlamadı yine anlamadı. En son antidepresanla bu kadar sakin kalabiliyorum cok kotuyum diyip kapattı.

1 saat sonra mesaj; geleyim yuz yuze konuşalım bana bunu cok gorme. Evimi biliyor. Cok sert bir mesaj attım artık kan beynime sıcradı cunku. Şimdi yine yazıyor uzun uzun ama cevap vermiyorum. Yeni taşındığım bir şehirdeyim gidebileceğim kimsem de yok, o kotu birisi değil ama boyle anlarda kimin neler yapabildiğini 3.sayfa haberlerinden goruyoruz. Kapıma gelirse veya ararsa ısrarla ben ne yapayım. Korkuyorum bu tepkilerinden. Peşimi bırakmayışından.