yeni bir ev aldık cok şukur iki aydır icindeyiz ..lakin iki banyosu da inanılmaz kokuyor ...gider kokusu gibi ,algun gibi biraz da turşu suyu karışmış gibi nasıl lanet bir karışımlı koku anlatamam ....banyo giderlerine taş aldım sırf onlar icin satilan ..hafiften kesildi ama cok hafif yani yine var koku hatta bazen taş yokmuscasina ....havalandırma dan da geliyor yerdeki giderden de geliyor ikisinden geldiğine eminim , klozetten de supeliyim lavabodan pek emin değilim belkide hepsinden geliyor bu koku ...ben napicam omur boyu bu kokuyla mi ugrasicam veya kokmasin diye hep careler mi ariyacam ...heleki banyo yaptıktan sonra oyle berbat bı koku oluyorki anlatama size...havalandırmayı acsam ayrı dert acmasam ayrı dert...giderlerdeki taşları hemen kapatıyorum su iyice aksın istiyorum ..bazende unutuyorum ,ya demem o ki ben boyle hep ugrasicammi bunun caresi nedir ? gider kapaklarını değiştirip yerine koku onleyici kapaklar varmış onlardan taksak tamamen bitecek mi? tesisatı kirdirip yeniden mi yaotirmaliyiz...başına gelen varmı ? nasıl care buldunuz ? dışardan eve geldiğimde o kokuyla karsilasinca sinirden oluyorum ....ben ki guzel oda spreyleri takıntısı olan biri, ara ara evde yumos kaynatan biri sırf evim Guzel koksun diye ...şimdi yeni evde bu koku cok sinirim bozuk