Bir kac defa konu acmıştım aslında ama uzun olmasın diye doğru duzgun anlatmadan bir şeyler sordum. Biraz uzun olacak ama lutfen yardımınıza ihtiyacım var.
İkimiz farklı şehirlerdeyiz. Beni arkdasımın paylaştığı hikayede gormus ve tanışmak istemiş. Bir yıl boyunca uğraştı hep reddettim. Bu sene bir şans verdim ve konuşmaya başladık. Dış gorunuşu pek hoşuma gitmedi ve ben olumsuz bakiyordum. Daha sonra ilk bulusmamızı gerceklestirdik. Olumsuz dusuncem yerini karasizliga birakti. Fotoğraflardan biraz daha iyiydi ama yine de her insanın bir tipi olur benim duşunduğum gibi değildi. Ama bana sempatik ve karakterli biri geldi ve 1 aydır konuşuyoruz daha gercekten de cok karakterli biri ve konuşması cok guzel. Ayrica bu zamana kimseyle bu kadar fazla konusmamistim. Benim icin bir ilk. Ona mesajlarda onun gibi bir şeyler hissetmedigimi soyledim ve bunu anlayışla karşıladı hemen bir şey hissetmememin normal olduğunu 2 3 ay bekleyeceğini ve uzakta olduğumuz icin bir etkilesimin olmamasının cok doğal olduğunu soyledi ve bana da mantıklı geldi. Biz bu 1 ay icinde cok goruşemedik sadece 2 defa goruştuk aslinda 2. Bulusmada bitirmeyi duşunuyordum ama bunu duşundukce istemsizce gozlerimden yaş geliyor agliyorum uzuluyorum. Ve bitiremedim. Onunla cok iyi anlasiyoruz eğlenceli bir sohbeti de var ama hislerimi bende tam olarak anlayamıyorum. Bana değer veriyor sabırlı anlayışlı başkası olsa ona yaptiklarimi yapsam 1 dk bile durmazdi. Bazen ona karşı bir şeyler hissetmeye başlamış gibi oluyorum bazende hic istemiyorum soğuyorum. Birde bulusmalarda hic heyecanlanmiyorum cok rahat oluyorum. Hafta sonu bir daha buluscaz. Ama vakitte cok ilerlemeden karar vermek istiyorum artık. Onu gercekten uzmek istemiyorum. Anlayacaginiz ne yapacağımı ne hissettiğimi bilemiyorum

Bir de soylemeyi unutmuşum bulustuktan sonra eve gidince yuzumde sacma bir gulumsemë oluyor kimle konuşsam guluyorum sizce niye boyle oluyor?