Merhabalar kızlar.. yeri geldiği gulduğum yeri geldi uzulduğum 9 aylık bir ilişkim var. Sevgilimi seviyorum Evet kor kutuk aşık degilim ama seviyorum. Cunku aynı dili konuyoruz, ikimizde kitapları seviyoruz birlikte gezip eğleniyoruz. Beni mutlu etmek icin elinden geleni yapıyor. Ayrıca ten uyumu da var. Bir insan evlenmek icin daha ne ister ki ? Gel gelelim bizim asıl sorunumuza.. bu kasım da aileler tanışsın istiyorduk ancak sevgilimin babası bu ise razı değil. Olayi soyle anlatayım sevgilim karadenizli ve babası da tipik karadenizli. Yaklaşık 3 yıldır bir kızı buna alamaya calışıyorlar hatta sevgilim ilk tanıştığımız da 1 yıldır babası ile konuşmadığını soylemişti. Şimdi yine aynı terane sen benim istediğim kızı almıyorsun ben istemeye gelmem.! Sevgilim 33 yaşında kamuda memur bir adam sıfır şaka ama babası kiminle evleneceğine karar veriyor. Şu an işin icinden cıkamıyorum. Babasız gelip beni istesinler mi yoksa bu yoldan vazmigecmeliyim ? Sevgilim cok aşırı duygusal aksam bunun icin bırakmayacaksın demi diye ağladı ben bizimkilere ne diyeceğim nasıl cıkacağız bu işin icinden bilmiyorum ve dahası boyle bir evlilikte mutlu olur muyuz... (ayrılmak daha da zor, onca emek yakınlık ve tum iş yerinin bunu bilmesi ayrıca sevgi...)