Merhaba bu aslında dert edilecek bir konu değil de , yazıp fikir almak istedim . Annemin yakın bir arkadaşı var benden 3-4 yaş buyuk bir oğlu varmış annesi tanışmak ister mi ? diye anneme sormuş . annem de bir tanış istersen iyi bir aile modern bir aile iyi eğitimli hoş bir cocuk demişti .cocuk beni instagramdan ekledi biraz konuştuk bu arada ben universite oğrencisiyim o da 26 yaşında
Sonra kesildi konuşmamız bir yerde zaten gunluk şeylerden konuşuyorduk . ben farklı bir şehirde okuyorum oraya gittim hatta gittikten sonra bir ilişkim başladı , cocuk ben fotoğraf attıkca beğeniyor ve bazı storylerime cevap veriyordu ben de kısa kesiyordum hatta mesajı beğenip geciyordum , o donemdeki erkek arkadaşım da fotoğraflarımın altına yorum yapıyordu yani beğenirken yorumlara dikkat ettiyse yuzde 99 gormuştur , beraber story attığımızda da bakmıştı diye hatırlıyorum
2-3 ay once annem ben en yakın arkadaşım kahve iciyorduk , bu cocuğun annesi aradı annemi , en yakın arkadaşım da sordu yazıyor mu cocuk sana diye , sonrada acsana instagramını bir bakiyim dedi ve cocuğun eski bir fotoğrafını beğendi benim hesabımdan

3-4 gun oncede bu kişi bana mesaj attı tekrar konuşmaya başladık gunluk şeyler hakkında konuşuyoruz , ama acıkcası niyeti ne cozemedim toplam 1 yıldan fazladır ekliyim instagramında, annesinin zoru ile mi yazıyor diye duşunuyorum bazen , ama ben 1 mesaj atarsam 5-6 mesaj atıyor . Ama goruşelim de demedi . Sizce kestirip atmalı miyim ? Benim yaşım da daha 23 bu şekilde tanışmak sacma mi
Anlamayanlar olmuş galiba biz tanıştık 4-5 ay gecti benim oyle erkek arkadaşım oldu o 4-5 ayda da bir kac kere mesaj attı bu kadar