Dipnot: Muhtemelen kamera kalitesiz bir kamera ile değiştirilmiş. Cunku mıknatıs yontemi işe yaramıyor ve goruntu camur gibi. Orijinal ya da kaliteli ucuz kamera bilen yardımcı olabilir mi?
6S Plus kamera odaklanmıyor
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- 6S Plus kamera odaklanmıyor
-
25-09-2022, 06:30:23İşitme engelli bir devlet memuruyum (atandım. İşe başlamayı bekliyorum). Yakın zamanda iPhone 6S + aldım ikinci el olarak. Gerek MFI ozelliği gerek on plana cıkan kamera performansı sebebiyle boyle bir tercih yaptım. Ama telefonun arka kamerası beni hayal kırıklığına uğrattı. Aşırı bulanık ve ozellikle arkadaki nesneler ekstra bulanık. İşe başladığımda muhtemelen belgelerle haşır neşir olacağımdan dolayı kamera benim icin onemli. En ucuz maliyetle nasıl tamir edebilirim? Kamerayı değiştirmem kesin cozum olur mu? Eğer sorunu cozecekse bana kaliteli ve mumkun mertebe ucuz bir arka kamera linki atabilir misiniz? (mumkunse bu sorunu yaşayıp sorunu cozulen bir kullanıcıdan tavsiye almak istiyorum)
Dipnot: Muhtemelen kamera kalitesiz bir kamera ile değiştirilmiş. Cunku mıknatıs yontemi işe yaramıyor ve goruntu camur gibi. Orijinal ya da kaliteli ucuz kamera bilen yardımcı olabilir mi?