merhabalar arkadaşlar yeni uye oldum derdimi dokecek kimse olmadığından sizlerden akıl almak istiyorum.kredi faizleri inince şuan oturduğumuz evi satın aldılar ve bize yol gorundu ankara yapracık tokide uyguna oturuyoduk eşimin işyerine uzak olduğu icin başka semtlere bakmaya karar vermiştik ilk gunlerde baktık bulamadık eşim tokide 1. kat bir evi tutalım dedi kabul etmedim en azından biraz daha bakalım başkasının kirlettiği evi temizlemek istemiyorum vs soyledim en sonunda bir tane mamak yeşilbayır mah. bulduk gidip gezelim diye kararlaştırdık gezdik gorduk beğendik eşim oyle guzel konuşup anlaştı ki ev sahibiyle bende beğendi sandım neyse tuttuk eve donduk herşey normal akşamına eşim bana tavır yapmaya başladı.fazla kira verecez oyle boyle diye benim yuzumden tutmuşuz temiz ev tutalım diye ısrar etmişim falan şuan tavırlı bende oyle kusen bi insan değilim dayanamaz konuşurum coğunlukla sucsuz da olsam gidip cozmeye calışırım bunu bildiğinden midir nedir hep boyle yapıyo napsam şaşırdım kaldım yeni evle ilgili bi sorun olsa beni suclayacak biliyorum nasıl bi yol izlemeliyim eşimin bu tavırlarından kurtulmak icin okuyan herkese teşekkur ederim yorumlarınızı bekliyorum