Gunaydın,
Biraz linclik bi konu olacak hissediyorum, aktif bi uye olmasam belki fake bile derdiniz ama, hakarete varan yorumlarınız olursa lutfen kendinize saklayın.

Bilenler bilir 2 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik hala da seviyoruz o ayrı. Hic bi sorun yok uzun zamandır. Gayet huzurumuz yerinde.

Ama gelin gorun ki bana bi haller oluyor. Ne olduğuna bende anlam veremiyorum kimseye de konuyu acamadığım icin sizlere danışmak istedim. İş yerinde birisi var. Normalde selam sabah bile vermeden yanından gectiğim birisiydi. Sonra bi şekilde dikkatimi cekti. İcim ısındı. Hala muhabbetimiz yok. Ne zaman gorsem goz goze gelmiş oluyoruz ve tuhaf şekilde heyecanlandığımı hissediyorum. Aynı şekilde onun da eli ayağı birbirine dolaşıyor. İşin kotusu ben bu adamı 4 5 defa ruyamda gordum.. adam da evli bu arada hatta cocuğu var sanırım..

Boyle evli olupta gozu dışarda olan erkekler gebersin isterim nerdeyse.. ama bu adamla aramızda değişik bi sinerji var ben anlayamıyorum.. bu gecede ruyamda gordum artık şiştim. Eşime haksızlık ettiğimi duşunduğum icin bu hallerden kurtulmak istiyorum. Psikiyatriye gidiyorum bu arada. Sadece ruya meselesini actım doktoruma. Hic takılma boyle şeylere dedi ruyaların bilincaltıyla falan hic ilgisi yok dedi.

Bilemiyorum durumlar boyle neden oluyor kendi kendime heyecan mı arıyorum daha once hic boyle bi durum yaşamadım . Yorumlarınızı bekliyorum