Şu hayatta en buyuk iki hayalim var. Biri sevdiğim insanla evlenmek diğeri de istediğim gibi bir ise kavusmak. Yarın is goruşmesine gideceğim. Hayırlısıyla guzel bir işim olacak buna inanıyorum. Şuana kadar hic sevgilim olmadı. Sadece uc kişiyle konuştum. Biriyle lise 3te tanıştım beni aldattı. Digeriyle lise bitince tanıştım o da yalancı cıktı. Şimdi de en son twitterdan biriyle tanıştım. Ama o da onune gelen herkese mesaj atan bir avcı cıktı. Kimi sevsem ya dalga gectiler ya da asagilandim. Artık psikolojim o kadar bozuldu ki kimseye guvenemiyorum. Normal bi insan cıksa bile karşıma inanamıyorum beni sevdiğine. Guvenim o kadar cok sarsıldı ki. Kendimi cok cirkin hissediyorum. İse başlayınca iyi bir psikologa ve estetisyene gideceğim. Ama bir yandan da ameliyat olmaktan cok korkuyorum Cocukluğumdan beri dislaniyorum. 10 yaşındayken karakola gidip şikayetci olduğumu bilirim Buradaki hic tanımadığım insanlar bile beni disliyor alay ediyorlar. Şuana kadar hicbir insana zararım dokunmadi. Ama artık cok yoruldum. Her şeyden...